Kia’s en Hyundai’s doelwit van hot Wiring TikTok Trend

0
13


We weten inmiddels allemaal dat niet alle TikTok-trends . Sommigen van hen zijn zelfs absurd dom. Maar dit is de eerste die ik heb gezien die diefstal aanmoedigt.

Volgens Fox 29 Philadelphia onderzoekt de politie een verontrustende trend van twee van de meest populaire automerken, toespeling en Hyundai’shet nieuwste doelwit van een nieuwe TikTok-trend.

Foto door op Unsplash

Foto door op Unsplash

Het is niet glashelder waarom Kia’s en Hyundai’s zogenaamd specifiek het doelwit zijn, maar dit zijn de twee merken die vaker lijken te zijn vernield, ingebroken of gestolen.

Het betreffende TikTok-filmpje is inmiddels verwijderd, maar het kwaad is al geschied. Volgens onderzoekers geeft de video stapsgewijze instructies over hoe je deze auto’s kunt hotwiren met behulp van een alledaags, alledaags item: een USB-kabel.

Foto door Franck op Unsplash

Foto door Franck op Unsplash

Dus als je een Kia of een Hyundai hebt, stellen de autofabrikanten voor dat je “antidiefstalstangen voor ontstekingsmodelkaarten en startonderbrekers op nieuwere modellen” krijgt.

De methode in kwestie is blijkbaar zo eenvoudig, dat een advocatenkantoor uit Philadelphia achter de autofabrikanten van Kia en Hyundai aan gaat om voertuigen te vervaardigen die niet goed zijn uitgerust met antidiefstaltechnologie.

Dit is al verontrustend genoeg, vooral in combinatie met het feit dat diefstallen van katalysatoren ook in het hele land toenemen. Nog maar een paar maanden geleden waarschuwde mijn leasekantoor in South Jersey ons voor een toename van katalysatordiefstallen op onze parkeerplaats!

Houd uw auto’s in de gaten! Het lijkt erop dat dieven tegenwoordig brutaler worden.


NJ-restaurants op The Food Network die nu GESLOTEN zijn

Ik deed wat onderzoek en kwam erachter dat deze ooit “gezien op tv” restaurants niet meer open zijn.

Deze retailers in New Jersey zijn op Thanksgiving gesloten

Het is een trend die begint te vervagen; winkels die open zijn op Thanksgiving en NJ.com meldt dat dit enkele van de winkels zijn die zullen sluiten, zodat werknemers met hun gezin van de vakantie kunnen genieten.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in