Khaby Lame nam TikTok over zonder een enkele wereld te uiten!

0
100


Khaby Lame heeft het internet overgenomen met 149,4 miljoen volgers op TikTok, 79,4 miljoen volgers op Instagram en 4,85 miljoen abonnees op YouTube. En hebben we al gezegd dat hij geen enkel woord uitspreekt in zijn video’s? Volgens een onlangs uitgebracht rapport van Forbes over de beste makers van 2022, is Lame de meest gevolgde TikTok’er ter wereld en staat hij op nummer 8 voor inkomsten.

Khaby Lame
Khaby Lame – Instagram

Meer dan één Forbes-lijst maken

Forbes legde het proces voor het kiezen van de lijst uit: “We hebben elke maker beoordeeld in drie categorieën: inkomsten, slagkracht en ondernemerschap. De winstcijfers zijn voor kalender 2021 en zijn schattingen van Forbes. Slagkracht meet niet alleen het enorme aantal volgers, maar ook hun betrokkenheid zoals aangegeven door likes, shares en comments. Voor het aantal volgers hebben we volgers op verschillende platforms bij elkaar opgeteld. Dit aantal omvat mensen die makers op meerdere platforms volgen. Ten slotte kreeg elke maker een ondernemerschapsrang tussen 1 en 3, waarmee mensen werden beloond die bedrijven oprichtten, investeringswinkels begonnen of anderszins gestructureerde deals op creatieve en lucratieve manieren.

Lame staat ook op de 2022 Forbes 30 Under 30 Europe. Hij staat bekend om het maken van komische sketches waarin “life hacks” worden bespot en hij doet het allemaal zonder een woord te zeggen. De 22-jarige in Sengalese geboren maker heeft onderweg veel deals en partnerschappen ondertekend, waaronder cryptocurrency-uitwisseling Binance, voetbalclub PSG en Hugo Boss. Forbes schat dat hij in 2021 10 miljoen dollar verdiende.

Khaby Lame
Khaby Lame – Instagram

De eerste video die Lame op TikTok plaatste was op 15 maart 2020 en heeft nu 2,2 miljoen views. (We scrolden helemaal naar beneden naar de eerste video, zodat u dat niet hoeft te doen.)

@khaby.lame♬ Woah – KRYPTO9095

Lame bracht de dag door met “Uncle Snoop”

Zijn video’s zijn in de loop van de tijd geëvolueerd en hij heeft recentelijk samengewerkt met sterren als Jason Derulo en Snoop Dogg. In een recente TikTok met Snoop Dogg volg je een spannende dag vol auto’s, schoenen, muziek en meer. Reacties op de video waren onder meer: ​​”Het duo dat niemand zich kon voorstellen, maar is de beste”, “Khaby leeft het leven vanwege duidelijke lifehack-video’s”, “2 legendes! 🔥,” “Snoop dog and khaby=the best thing ever”, en vele andere woorden van steun.

@khaby.lame Een dag met mijn oom @snoopdogg #learnfromkhaby #learnotiktok @TikTok @tiktok makers ♬ It’s Corn – Tariq & The Gregory Brothers & Recess Therapy

Collab met zanger Jason Derulo

Lame deed ook een komische sketchvideo met zanger Jason Derulo die 20 miljoen keer bekeken werd. Kijkers merkten op: “Khabi wordt langzaam een ​​echte beroemdheid”, “de koning van tiktok wereldwijd”, “Ik kan niet geloven dat ik die twee in één video zie 🤯🤯🤯😄😄😄,” en anderen.

@khaby.lame Bro @jasonderulo het is niet mijn schuld vergeef me #learnfromkhaby #learnontiktok @tikto ♬ suono originale – Khabane lame

Lame had ook enkele opvoedingshacks om te delen

De stille TikTok’er was ook te zien in een video met Derulo en zijn ex Jena Frumes, samen met hun zoon in een video op de pagina van Frumes. TikTok gaf zelfs commentaar op de video: “khaby weet gewoon hoe alles moet.” Andere opmerkingen waren onder meer: ​​”Lol! Ouders kunnen onze kinderen nooit iets laten doen, maar zodra het iemand anders is, doen ze mee 🙄😂😂😂,” “De samenwerking waarvan we niet wisten dat we ze nodig hadden. 😂😂,” “dat is Khabys baby nu,” “*maakt aantekeningen*,” “Khaby zei dat ik het heb begrepen lol 😂,” en ongeveer 3.000 anderen.

@jenaKhaby de babyfluisteraar

De reis naar roem en succes

De populaire contentmaker plaatste onlangs ook een inspirerende video op Twitter die de roem van voor en na de roem liet zien – van bouwvakker tot samenwerking met Hugo Boss.

Khaby Lame
Khaby Lame – Twitter

Lame werd onlangs een burger van Italië

Vorige maand had Lame een spannend moment offline. Volgens CBS News is de TikTok-ster een staatsburger van Italië geworden. Lame verklaarde aan ambtenaren in Chivasso, de stad in de buurt van Turijn waar hij en zijn familie zich vestigden nadat hij Senegal had verlaten toen hij een jaar oud was: “Ik zweer trouw te zijn aan de Republiek en de grondwet en de wetten van de staat na te leven.” Na zijn ceremonie zei hij: “”Ik ben erg trots. Ik voelde me al Italiaans voor vandaag, omdat ik hier altijd heb gewoond. Ik voel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de eed die ik heb afgelegd. Dit zijn niet zomaar woorden.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in