Khaby Lame krijgt ongeveer $ 400.000 betaald voor elke gesponsorde TikTok, maar zijn droom is om een ​​Oscar te winnen

0
81


Khaby Lame werd dit jaar de meest gevolgde maker op TikTok. Nu is hij bijna klaar om de volgende fase van zijn carrière in te gaan, maar hij moet eerst zijn Engels perfectioneren.

De Italiaanse ster, die woordeloze TikToks heeft gebruikt om van fabrieksarbeider een baas te worden, heeft zijn oog op Hollywood. Hij vertelde Fortuin dat het zijn ‘droom’ is om een ​​Oscar te winnen – ook al ligt hij op schema om het te maken $ 10 miljoen dit jaar van TikTok en andere ondernemingen.

Lame’s wens om het in Tinseltown te maken, dwingt hem om zijn Engels te verbeteren. Hij oefent de taal door naar de kindershow te kijken Daniël Tijger drie uur per dag. “Mijn droom is dat we op een dag een Oscar zullen winnen”, vertelde hij Fortuin.

Buisfilter

Abonneer je op dagelijkse Tubefilter Top Stories

Abonneren

De “wij” in dat citaat is Lame en Alessandro Riggio, zijn manager. Ze zijn huisgenoten in een appartement in Milaan, maar ze zouden het zich zeker kunnen veroorloven om alleen te wonen als ze dat wilden. Riggio zei dat zijn cliënt… $ 400.000 voor elke gesponsorde post en ligt op schema om dit jaar $ 10 miljoen te verdienen. Een “bureaubron” geciteerd door Fortuin schatte de opbrengst per post van de Lame op ongeveer $ 350.000.

Misschien zouden sommige mensen tevreden zijn met die tarieven, maar Lame is al bezig met nog grotere plannen. Hij werkte samen met Riggio om een ​​creatief bureau genaamd Iron Corporation te lanceren, en hij is opgedoken in het internationale filmfestivalcircuit. Hij werd vorige maand ook Italiaans staatsburger.

Ervan uitgaande dat hij zijn Engels op peil kan krijgen, zou een carrière in Hollywood logisch voor hem zijn. Zijn stille TikToks hebben hem immers verplicht zijn fysieke acteervaardigheden aan te scherpen.

@khaby.lame Ficou muito simples 🤲🏿😁 (Het was gemakkelijk!) 🤲🏿😁 #learnfromkhaby #learnotiktok @TikTok @tiktok makers ♬ origineel geluid – Khabane lame

Op dit moment kent Lame genoeg Engels om zijn prioriteiten duidelijk te maken. Het maakt niet uit naar welk medium hij wordt aangetrokken, hij zal de glimlach die hij genereert en de mensen met wie hij werkt waarderen. “Ik vind het leuk om mensen aan het lachen te maken”, vertelde hij Fortuin. “Ik hou van mijn familie. Ik hou van mijn bedrijf.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in