KFC-medewerkers krijgen kritiek op TikTok nadat ze betrapt zijn op het likken van stukjes kip

0
15


gepubliceerd: 2022-10-26T10:06:32

Bijgewerkt: 2022-10-26T10:06:41

Verschillende KFC-medewerkers liggen onder vuur nadat een virale TikTok-video liet zien dat ze gefrituurde kip likken en voedsel in het rond gooiden.

Een groep Australische KFC-medewerkers werd gefilmd terwijl ze stukjes gebakken kip likken, handenvol sla pakten en met eten knoeien.

In de originele TikTok-video leek een jonge medewerker haar mond tegen een dienblad met kip te houden voordat ze in lachen uitbarstte.

De rest van het personeel werd gezien terwijl ze handenvol voedsel, zoals friet, sla en gebakken kip, pakten en door de keuken gooiden.

Een medewerker werd gefilmd terwijl hij in gekookte kip likte en bijt, terwijl anderen te zien waren hoe ze stukjes kip aten en in sla bijten voordat ze het terug in de container lieten vallen.

“POV sluitingstijd”, de korte clip was ondertiteld, aangezien het viraal ging met meer dan 470.000 views, voordat de gebruiker die de video plaatste zijn account op priv├ę zette.

KFC-medewerkers bekritiseerd vanwege ‘walgelijke’ video

TikTok-gebruikers haastten zich naar de opmerkingen om de werknemers te berispen voor het verkeerd omgaan met voedsel, waarbij velen hun bezorgdheid uitten over voedsel- en hygi├źneveiligheidspraktijken.

“Is dit wat je aan het doen was toen ik een uur op mijn eten wachtte?” een ondervraagd. “Dit is echt walgelijk, zelfs als je het weggooit”, schreef een ander.

“Dit is verdomd walgelijk, net zo goed dat ik KFC in jaren niet heb gekocht en dat zal ik in de toekomst zeker ook niet doen”, voegde een derde eraan toe.

“Nee, ik ben een ENORME germafoob, nooit meer, zelfs als KFC zo goed is, zal ik het absoluut niet doen”, vertelde iemand anders.

Anderen drongen er bij KFC op aan actie te ondernemen en zeiden dat ze de beelden naar het hoofdkantoor stuurden.

“Dit naar het hoofdkantoor sturen”, merkte iemand op. “KFC kan hier maar beter mee omgaan of ik ga daar nooit meer eten”, zei een ander.

“Zei iemand ‘je bent ontslagen'”, grapte een derde.

Op het moment van schrijven heeft KFC Australia nog geen commentaar gegeven op de situatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in