Kevin Bacon maakt TikTok een veel betere plek

0
88Laat dit niet floppen wordt op woensdag uitgebracht op alle audiostreamingplatforms, inclusief: Appel Podcasts, Spotify, Amazon-muziek, Stitcher en meer.

Je kent Kevin Bacon waarschijnlijk van zijn werk in Een paar goede mannen of Wilde dingen of Diner of vrijwel elke film gemaakt in de jaren 80, 90, 2000, 2010 of welk decennium dan ook. (Hij is een populaire werkende acteur! Er is een reden waarom deze game bestaat.) Maar misschien is Kevin Bacon’s grootste recente prestatie een van de minst onuitstaanbare acteurs op TikTok, en misschien wel een van de grootste himbo’s aller tijden op het platform.

De TikTok-pagina van Bacon is, kortom, een genot. In tegenstelling tot veel andere beroemdheden, probeert hij meestal niet op trends te springen of ineenkrimpende dansen te doen. Hij plaatst meestal gezonde inhoud van zijn boerderij in Connecticut, waar hij Harry Styles zingt voor zijn geiten en maïs in een wok laat vallen om popcornkettingen te maken. Hij treedt ook vaak op met zijn dochter, muzikant Sosie Bacon, en heeft een kookserie genaamd Cook With Bacon (wat een grapje van een kleine vader is, maar zeker op merk). In één video zingt hij een parodie Tom Jones-lied ter ere van quarterback Tom Brady, wat een gruwel is voor alle niet-Pats-fans, maar dat hij op de een of andere manier voor elkaar kan krijgen.

@Kevin Bacon

Een #GOATsongs door een Tom voor een Tom @Tom Brady @Tom Jones Official Page #NFL

♬ origineel geluid – Kevin Bacon

@Kevin Bacon

#GoatSongs naar de reet van een geit met Sosie. In dit geval bedoelen we een echte geit, niet degene die @Olivia Rodrigo heeft overgestoken #good4u

♬ origineel geluid – Kevin Bacon

Op 64-jarige leeftijd is Bacon net zo foxy als altijd, en het is het bewijs van de zegeningen die God je wil schenken als je ervoor kiest om zonder problemen te blijven. Hij is nooit geannuleerd omdat hij iets beledigends had gezegd over BLM of reproductieve rechten of Beyoncé, en hij heeft de afgelopen 34 jaar een stabiele relatie gehad met acteur Kyra Sedgwick, een anomalie in Hollywood. In zijn video’s draagt ​​hij regelmatig strakke T-shirts en sexy Stanley Tucci-brillen en is hij een geschenk voor ons allemaal. Zijn TikToks, evenals de douchescène driekwart in Wilde dingen, zouden alomtegenwoordige hoofdbestanddelen moeten zijn van het oeuvre van elke geile persoon.

Deze week op Don’t Let This Flop, schenken co-hosts Ej Dickson en Liz Garber-Paul (in de plaats van Brittany Spanos) Bacon de felbegeerde titel van Himbo van de Week, een segment gewijd aan de meest lege hotties op sociale media. Ze bespreken ook harige nazi’s, hoe prins William per ongeluk pegging populair maakt en de triomfantelijke terugkeer van Bama Rush Tok.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in