Kerel die dood speelt op TikTok krijgt droomrol als Lijk in ‘CSI: Vegas’

0
92


Josh Nalley’s toewijding om dood te spelen heeft een nieuwe carrière nieuw leven ingeblazen – als tv-acteur.

Na het samenstellen van een macaber TikTok-account vol met talloze video’s van hem die er “niet-levend” uitziet, zal de 42-jarige Kentucky-restaurantmanager als een dode man verschijnen in een komende aflevering van CSI: Vegas.

“Ik wil CSI: Vegas bedanken voor het casten”, zegt Nalley in een waarderende TikTok-video. “Het is echt een geweldige ervaring.”

Nalley heeft een benijdenswaardige aanhang opgebouwd op zijn TikTok-account @living_dead_josh, waar hij regelmatig video’s plaatst waarin hij er levenloos uitziet. In de video’s ligt de bebaarde, nonchalant geklede Nailey roerloos — vaak in bosrijke gebieden, maar ook in zwembaden, bedden en bars. Het account heeft momenteel meer dan 118.000 volgers en de video’s van Nalley hebben in totaal meer dan 4 miljoen likes gekregen.

“Het afgelopen jaar heb je me becommentarieerd en leuk gevonden, gedeeld en gevolgd”, zegt Nalley in de TikTok. ‘Zonder jullie had ik het niet gekund.’ Hij sluit de video af met een fles champagne.

Josh Nalley TikTok

Josh Nalley/TikTok

Nalley vertelde de Louisville Courier Journal dat hij besloot om voluit te gaan na het zien van een TikToker-post over hete saus, die de aandacht trok van verschillende hete-sausbedrijven.

“Ik dacht dat als ik creatief genoeg was om een ​​niet-levend persoon te spelen, ik de aandacht zou kunnen krijgen van een televisieprogramma of een filmproductiebedrijf,” vertelde hij de krant, “en wat dacht je ervan, het werkte.”

CBS vond het leuk wat ze in de video’s van Nalley zagen en bood hem de rol aan. Hij reisde naar Californië en CBS-producenten namen hem mee naar de Hollywood Walk of Fame, volgens de Courier Journal. Een TikTok-video laat hem op zijn zij poseren door de ster van CSI-actrice Marg Helgenberger.

@living_dead_josh Stem af op de première van seizoen 2 op 29 september @csicbs #csivegas#cbs#dreamcometrue#goals#fyp#foryoupage♬ Who Are You – The Who

Het kostte Nalley 321 dagen aan eerste niet-levende video’s om zijn grote doorbraak te krijgen. Nu hij die prestatie heeft geleverd, vindt hij nog steeds redenen om zijn innerlijke kadaver aan te boren.

“On-levend tot de volgende aflevering van CSI: Vegas”, schreef hij in een recente Tok.

Misdaaddrama CSI: Vegas, een vervolg op de langlopende serie CSI: Crime Scene Investigation, ging in première in 2021 en heeft hoofdrollen voor Paula Newsome, Matt Lauria en Mandeep Dhillon. De CSI: Vegas-aflevering met Nalley gaat op 3 november in première op CBS en wordt geregisseerd door Mario Van Peebles.

Nalley heeft onlangs een video gedeeld ter herdenking van een jaar waarin hij zijn video’s met een doodsthema heeft gepost, en verkoopt zelfs online merchandise, waaronder een T-shirt met de tekst ‘Cast Josh’. Hij heeft zijn volgers verteld dat hij op het account blijft posten. Het klinkt dus alsof fans kunnen rekenen op zijn griezelige video’s gedurende het spookachtige seizoen en daarna.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in