Kentucky man die zich voordoet als lijk TikTok wordt gecast op ‘CSI: Vegas’

0
44


LOUISVILLE – Josh Nalley, geboren in Kentucky, heeft geen acteerervaring, maar hij is zo natuurlijk in het spelen van “dood”, hij is gecast om een ​​dode man te spelen in een komende aflevering van de populaire CBS-serie “CSI: Vegas”.

“Ik kreeg een e-mail van CBS waarin stond dat ze me op TikTok hadden gezien en me de rol wilden aanbieden”, vertelde Nalley aan Courier Journal, onderdeel van het USA TODAY Network. “Eerst geloofde ik het niet, maar ze vlogen me naar Californië. Het bleek dat Mario Van Peebles de regisseur was voor die aflevering, dus naast dat ik in de show werd gecast, mocht ik hem ook ontmoeten, wat geweldig was. “

Nalley, afkomstig uit Elizabethtown, ongeveer 75 mijl ten zuiden van Louisville, werd gevraagd op de set van “CSI” nadat producenten in Los Angeles zijn macabere, maar hilarische serie TikToks hadden gezien.

Het afgelopen jaar heeft de 42-jarige restaurantmanager campagne gevoerd voor de rol van een “niet-levend persoon” in een “film- of televisieprogramma” door dagelijkse berichten te plaatsen op verschillende locaties in de staat Bluegrass.

Hoewel de locaties altijd verschillend zijn, variëren zijn houdingen zelden.

Meestal ligt hij met zijn gezicht naar beneden, in sneeuw, vuil, gras of rotsen aan de oever van een rivier, iemands voortuin of een plaatselijk park. Af en toe verandert Nalley zijn “dode man”-houding en zakt in elkaar tegen een afbrokkelende bakstenen muur of leunt met zijn hoofd naar voren aan de voet van een trap.

‘Geef nooit een pistool aan een eend’: 25 keer gaven leraren ons het beste advies.

Bekijk zijn living_dead_ josh TikTok-pagina en je vindt meer dan 350 inzendingen met Nalley in honderden levenloze scènes, zoals liggend op de oevers van de Salt River, uitgespreid onder het bord van het Corvette Museum in Bowling Green of neerknielen op de eetkamervloer terwijl het gezin geniet van de Thanksgiving-maaltijd.

In zijn post vanaf dag 91 ligt Nalley met zijn gezicht naar beneden naast een standbeeld in Bernheim Forest. Op dag 295 rust hij in vrede aan de voet van een met graffiti bedekte muur in het Otter Creek Park Pavillion. Hij lijkt dood als een pier in het met sneeuw bedekte gras op zijn post vanaf dag 101.

“Ik hou er niet van om voor de camera te spreken, maar ik kan daar liggen en doen alsof ik vrij gemakkelijk dood ben”, lachte hij. “Na meer dan 300 van deze berichten te hebben gedaan, ben ik vooruitgegaan en ben ik beter geworden. In het begin kon je me zien ademen, of het nepbloed zag er echt slecht uit. Ik ben het bloed kwijtgeraakt en ben beter geworden in het inhouden van mijn adem. “

Het zijn de dieren die hem soms laten struikelen. Hij krijgt vaak vrienden om te helpen bij het maken van de video’s, waaronder ooit een paar weerbarstige geiten en er zijn veel video’s met zijn honden.

“Ik ben erachter gekomen dat het het beste is om een ​​soort beweging in de video’s te hebben, zodat het er niet uitziet als een stilstaande foto,” zei hij. “Een van mijn honden lijkt nog steeds nieuwsgierig naar wat ik van plan ben. De andere dwaalt een beetje langs en dwaalt dan af.”

Finale House of the Dragon: De woede van koningin Rhaenyra over de wreedste dood als draken schurkenstaten zijn

‘CSI: Vegas’ en de Hollywood Walk of Fame

Toen hij naar Californië reisde voor zijn debuut in “CSI: Vegas”, namen CBS-producenten Nalley mee naar de Hollywood Walk of Fame om te poseren voor een van zijn nu beroemde “niet-levende” video’s.

“Ze wilden dat ik naast me poseerde” [CSI legend] Marg Helgenberger’s ster en had me gevraagd om een ​​handdoek mee te nemen om op te liggen omdat dat trottoir erg vies is, maar dat ben ik vergeten,” zei hij. “Dus in plaats van op mijn gezicht te gaan liggen, draaide ik me op mijn zij en speelde dood. Het probleem was dat het trottoir echt heel erg heet was.”

Voor zijn televisiedebuut bracht Nalley twee uur door met make-up en lag toen heel stil op een brancard voor de drie of vier takes die nodig waren om de scène precies goed te krijgen.

“We moesten één take opnieuw doen omdat ik mijn telefoon in mijn zak had en vergat hem uit te zetten”, zei hij. “Natuurlijk, het was een telemarketeer die belde. Dat was een beetje gênant.”

Hoewel Nalley niet van plan is zijn baan op te zeggen, is hij ook niet van plan de geest te geven in deze TikTok-campagne om in de toekomst “niet-levende” rollen te spelen. Hij heeft verschillende aanbiedingen gekregen om ‘dood te spelen’, ook in een muziekvideo, en er zijn ook een paar low-budgetfilms geweest.

Voor nu weegt Nalley zijn opties af terwijl hij doorgaat met het produceren van TikTok-video’s, waarvan de meeste zijn aanstaande verschijning op CSI: Vegas promoten, die op 3 november om 10 EDT/PDT op CBS wordt uitgezonden.

“Ik kreeg dit idee oorspronkelijk nadat ik een vrouw op TikTok zag posten over hete saus en toen kreeg ze aanbiedingen van een aantal hetesausbedrijven,” zei Nalley. “Ik dacht dat als ik creatief genoeg was om een ​​niet-levend persoon te spelen, ik trek de aandacht van een televisieprogramma of een filmproductiebedrijf, en wat dacht je ervan, het werkte.”

Je kunt de Tik Tok-campagne van Nalley bekijken en zijn ontluikende carrière volgen op tiktok.com/t/ZTR5wXQcV/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in