Kelsea Ballerini deelt emotionele badkuip TikTok te midden van echtscheiding

0
111


Kelsea Ballerini deelt haar “complexe” gevoelens met fans in een kwetsbare nieuwe TikTok-post. In de clip zit de zangeres in haar badkuip, mascara besmeurd onder haar ogen terwijl ze lipsynchroniseert met een demoversie van Katie Gregson-MacLeods ‘Complex’.

Ik draag zijn boxershort / Ik ben een goede vrouw / We zullen niet samen zijn / Maar misschien in het volgende leven‘, zingt Gregson-MacLeod in het refrein, terwijl Ballerini een traan over haar schouder veegt terwijl ze naar de tekst luistert.

Ik heb hem nodig als water / Hij leeft op een aardverschuiving / Ik huil in zijn badkamer / Hij doet het grote licht uit’, gaat het lied verder.Ik ben een coole meid / ik hou het zo strak / ik draag hem naar huis terwijl / mijn vrienden een goede nacht hebben / ik heb hem nodig als water / hij denkt dat ik in orde ben / ik voel me geen mens / Ik denk dat hij een goede kerel is…”

Aan het einde van de clip dompelt een zichtbaar emotionele Ballerini haar hoofd onder in het water van haar badkuip.

@kelseaballerinia complexe tijd.♬ complex (demo) – Katie Gregson-MacLeod

“Een complexe tijd”, schrijft Ballerini bij haar video.

Hoewel ze niet zo veel zegt, lijkt het erop dat de emotionele ups en downs die de zangeres doormaakt in de clip te maken hebben met haar scheiding van collega-zanger Morgan Evans. Ballerini kondigde de splitsing afgelopen maandag (29 augustus) aan op haar sociale kanalen en vertelde de fans: “Deze zeer moeilijke beslissing is het resultaat van een reis van liefde, groei en inspanning die uiteindelijk tot een einde is gekomen.” Ze sprak ook haar dank uit aan Evans en hoopte op het hoofdstuk dat voor ons ligt.

Ballerini en Evans waren bijna vijf jaar getrouwd. Na de aankondiging van Ballerini dat ze gingen scheiden, bevestigde Evans het nieuws op zijn eigen sociale kanalen door te schrijven: “Ik wou dat het anders was, maar helaas is het niet zo.”

Ondertussen maakt Ballerini zich op voor de release van haar volgende album, Aan verandering onderhevig. Ze heeft voorafgaand aan het project verschillende nieuwe nummers uitgebracht, waaronder de eerste single ‘Heartfirst’ en meest recentelijk de herkauwende nieuwe ballad ‘What I Have’.

Bekijk de schattigste foto’s van Kelsea Ballerini en Morgan Evans

Kelsea Ballerini eert Shania Twain bij ACM Honours

Kelsea Ballerini was aanwezig bij de ACM Honours 2022 om Shania Twain te vieren, die de ACM Poet’s Award mee naar huis nam. Ballerini maakte de iconische videoclip van Twain voor haar hit uit 1999, ‘Man, I Feel Like a Woman’, op het podium van het Ryman Auditorium.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in