Kattenmoeder probeert kattengrap met “vreemd gevaar” uit in sissende TikTok

0
99


Kattenmoeder probeert kattengrap met “vreemd gevaar” uit in sissende TikTok

Een kattenmoeder testte “de kattengrap” uit op haar eigen huisdier, en het resultaat heeft miljoenen TikTok-gebruikers meegelachen met de grap.

EEN kat moeder testte “de kattengrap” uit op haar eigen huisdier, en het resultaat heeft miljoenen TikTok gebruikers lachen mee met de grap.

De kat kan niet geloven wat hij ziet: plotseling gluurt er een tweede kat uit de hoek - maar die is alleen van papier.

De kat kan niet geloven wat hij ziet: plotseling gluurt er een tweede kat uit de hoek – maar die is alleen van papier. © Collage: Screenshot/TikTok/@thenataliahms

Zoals Natalia Hurtado de Mendoza bewijst, waardeert haar knuffelige kat duidelijk geen concurrentie in haar huis.

In een grappige nieuwe video die op haar sociale-mediakanalen is geplaatst, rust Natalia haar pad uit met een kleine toevoeging: ze heeft een uitgesneden foto van het gezicht van haar zwarte kat aan een hoek in haar gang bevestigd.

Hoewel de grap onschuldig lijkt en de meeste misschien niet voor de gek houdt dat het een andere harige vriend is, overtuigt het zwevende papieren hoofd de kat en wordt al snel haar aartsvijand!

Waarom loopt mijn kat mank?  Hoe strompelende katten te helpen?
Kattengids
Waarom loopt mijn kat mank? Hoe strompelende katten te helpen?

Als Natalia’s kat de “indringer” om de hoek ziet gluren, beginnen er meteen alarmbellen te rinkelen.

Vermakelijk ingesteld op de themamuziek van Mission Impossible, laat de clip zien hoe het dier met grote ogen naar de uitsparing staart en vervolgens pogingen doet om langzaam dichter bij de vermeende tegenstander te komen. Bijschriften in de video benadrukken wat het dier zou kunnen denken.

“Wacht op het einde, wat is ze trots”, schrijft Natalia.

Ten slotte slaat de kat het papier, en na een paar pootbewegingen realiseert hij zich dat het gevaar afgewend lijkt te zijn.

De merkwaardige kattenclip heeft voor veel geroezemoes gezorgd. Het heeft meer dan 8 miljoen views verzameld op TikTok en dat telt nog meer, plus honderden meer op Instagram. Gebruikers zijn dol op de interactie.

“Je begrijpt me, ik dacht eerst ook dat de krant je echte kat was”, schreef een gebruiker. “Ze kwam, ze zag, ze overwon! Wat een trotse kat”, merkte een ander op.

“Dat zal ik ook met mijn honden moeten proberen”, lachte een andere TikToker.

Het huisdier van Natalia lijkt de grap te hebben overleefd en is tegelijkertijd een internetster in de minor league geworden.

“Bedankt”, schreef ze aan haar volgers. “Ze is een badass!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in