Katie Price op tiktok: Katie Price’s dochter Bunny gaat live op TikTok nadat ze stiekem de telefoon van haar moeder heeft gestolen

0
12


De achtjarige Bunny Price, de dochter van Katie Price, ging live op TikTok nadat ze de telefoon van haar moeder had weggesmokkeld. Na het optreden van de jongeman op zondagochtend op televisie in een onesie met luipaardprint, stroomden de fans toe in afwachting van een sneak peek van het voormalige schoonheidsmodel.

Bunny benadrukte snel dat ze de telefoon van haar moeder had gepakt en haar in het ongewisse had gehouden. Het jongste kind van Katie Price lijkt het zwijgen op te leggen. Daarna werd de uitzending afgebroken. Bunny heeft dit ook aangetoond en verscheen in meerdere Halloween-afbeeldingen met haar gezicht bedekt met onheilspellende effecten.

Bunny bleef op het platform na haar onverwachte TikTok-live, maar ze deed mee met Echosmith’s Cool Kids vanuit wat leek op haar bed. De dochter van Katie Price verscheen in een eerdere video die danste op Britney Spears’ cover van “Hold Me Closer”, terwijl ze een levendige lipkleur droeg.

Bunny voerde in de zomer een dansvoorstelling op het nummer uit met Katie Price, waarmee ze hun wederzijdse liefde ervoor toonden. De meningen over de moeder-dochtervideo zijn echter nog steeds verdeeld.

Tekenen dat je mentaal goed op je plek zit

Tekenen dat je mentaal goed op je plek zit

Tekenen dat je mentaal goed op je plek zit

Het voormalige schoonheidsmodel is onder vuur komen te liggen van sommige van haar fans vanwege wat volgens hen het gebruik van filters op video’s van haar kinderen is. Voorheen was het publiek verbaasd over de gelijkenis van Bunny met haar 14-jarige oudere zus, Princess, die Katie Price deelt met haar ex-partner, Peter Andre.

In de Channel 4-documentaire Trauma & Me, die eerder deze maand werd uitgezonden, was KP openhartig over haar diagnose van posttraumatische stressstoornis (PTSS) en haar algemene geestelijke gezondheid, waar de fans van KP van genoten.

Veelgestelde vragen:

  1. Wie is Katie Amy Alexandra Alexis Price?
    Katrina Amy Alexandra Price is een model, zakenvrouw en media-persoonlijkheid uit Engeland.
  2. Hoe oud is Bunny Price?
    Bunny is vanaf nu acht jaar oud.

Disclaimerverklaring: Deze inhoud is geschreven door een extern bureau. De standpunten die hier worden geuit, zijn die van de respectieve auteurs/entiteiten en vertegenwoordigen niet de standpunten van Economic Times (ET). ET garandeert, staat niet in voor of onderschrijft de inhoud ervan niet en is er op geen enkele manier verantwoordelijk voor. Neem alle nodige stappen om er zeker van te zijn dat alle verstrekte informatie en inhoud correct, bijgewerkt en geverifieerd is. ET wijst hierbij alle garanties af, expliciet of impliciet, met betrekking tot het rapport en de inhoud ervan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in