Kate Middleton en Prins William PDA Moments Go Viral op TikTok

0
85


Clips van Kate Middleton en prins William’s openbare uitingen van genegenheid zijn viraal gegaan nadat ze zijn geüpload naar TikTok.

De video, gepost door gebruiker royalfancams, is meer dan 160.000 keer bekeken en kreeg meer dan 7.000 likes sinds hij donderdag werd geüpload.

Een verzameling clips in de video laat zien dat William zijn hand op Kate’s rug legt terwijl ze leden van het publiek ontmoeten tijdens officiële afspraken en evenementen tijdens hun 11-jarig huwelijk.

In de loop der jaren is het paar geprezen om hun aanhankelijke vertoningen met elkaar, iets dat sinds hun huwelijk in 2018 wordt herhaald door prins Harry en Meghan Markle.

Meest recent toonden William en Kate hun genegenheid in het openbaar tijdens een liefdadigheidspolowedstrijd in juli in Windsor, die op grote schaal werd opgepikt door de pers en leden van de koninklijke familie.

Nadat het team van William de wedstrijd had gewonnen, die werd gespeeld ter ondersteuning van liefdadigheidsinstellingen die werden gesteund door de Koninklijke Stichting van het paar, reikte de hertogin prijzen uit aan de spelers, waaronder haar man.

Toen de prins zijn prijs in ontvangst nam, werd hij beloond met een kus op beide wangen van Kate, waarna het paar arm in arm het veld verliet.

Koninklijke commentator Kinsey Schofield ging naar Twitter om te wijzen op het toegevoegde niveau van symboliek in het gebaar, zoals het plaatsvond “op de internationale kusdag, niet minder”.

Prins William en Kate Middleton Polo Kiss
Prins William en Kate Middleton omhelzen elkaar tijdens een liefdadigheidspolowedstrijd op 6 juli. TikTok-video van hun openbare uitingen van genegenheid is viraal gegaan.
Max Mumby/Indigo/Getty Images

Eerder dit jaar, tijdens de zeer controversiële tour van het paar door het Caribisch gebied, zagen koninklijke toeschouwers genegenheid die ook op hun vorige tours te zien waren, waaronder foto’s van het paar dat elkaar omhelsde voor nationale monumenten.

Commentaren op de TikTok-video hebben hen geprezen om hun fysieke vertoningen en om hun genegenheid te tonen, iets dat eerdere generaties royals terughoudend of helemaal niet hebben gedaan.

“Ik vind het geweldig dat ze in het openbaar meer demonstratief zijn”, schreef een gebruiker. “Ze zijn een mooi stel”, schreef een ander.

Sommige commentatoren uitten ook hun overtuiging dat prinses Diana de partnerkeuze van haar oudste zoon zou hebben goedgekeurd. De video ging viraal rond de tijd van de 25ste verjaardag van de dood van de prinses bij een auto-ongeluk in 1997 in Parijs.

“Diana zou gewoon van Kate houden”, leest de ene opmerking, terwijl een andere zegt: “Diana zou trots zijn.”

2022 was tot nu toe een druk jaar voor de Cambridges, te beginnen met hun achtdaagse rondreis door het Caribisch gebied in maart. Tijdens hun bezoeken aan Belize, Jamaica en de Bahama’s kwamen enkele gevoelige kwesties aan de orde. Demonstranten riepen William op om de historische banden van de koninklijke familie met slavernij aan te pakken en herstelbetalingen te bespreken.

Sommige pr-blunders, waaronder slecht gekozen fotomomenten, stelden het paar ook bloot aan kritiek in zowel Groot-Brittannië als in het buitenland.

Prins William en Kate Middleton PDA
Prins William en Kate Middleton in Bradford, Engeland, op 15 januari 2020.
Max Mumby/Indigo/Getty Images

Nadat ze waren teruggekeerd van hun tournee, woonden William en Kate de herdenkingsdienst voor prins Philip bij in Westminster Abbey, wat een moeilijke tijd bleek te zijn voor het koningshuis omdat de gezondheid van de koningin twijfelde of ze wel zou kunnen komen.

Aangezien de koningin is blijven ervaren wat Buckingham Palace ‘episodische mobiliteitsproblemen’ heeft genoemd, is het waarschijnlijk dat de Cambridges en prins Charles, samen met zijn vrouw Camilla, hertogin van Cornwall, grotere aandelen van de 96-jarige plichten van een jarige monarch.

Dit werd duidelijk tijdens de platina jubileumvieringen in juni, waarbij William en Kate de hele tijd aanwezig waren.

Terwijl de kinderen van het paar later deze maand naar een nieuwe school gaan, bereidt het gezin zich voor om een ​​nieuw hoofdstuk te beginnen, met een gerapporteerde verhuizing van hun Londense basis in Kensington Palace naar een huisje op het landgoed van de koningin in Windsor Castle.

Bekijk voor meer koninklijk nieuws en commentaar de podcast The Royal Report van Newsweek:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in