Kassier verdeelt TikTok over het toestaan ​​van klanten om te stelen tijdens de pauze

0
172


EEN kassier heeft de kijkers verdeeld, nadat hij in het virale TikTok beweerde dat hij klanten laat stelen terwijl hij pauze heeft.

De medewerkster van de supermarkt, die post onder het handvat ‘stresseddepressed01’, deelde een video waarin hij beweerde dat het hem niets kan schelen als klanten uit de winkel stelen, aangezien hij alleen het minimumloon verdient.

De virale TikTok-clip, die meer dan 800.000 keer is bekeken, toont de werknemer die in uniform rond zijn werk loopt en doet alsof hij iemand ziet stelen en hem loslaat.

“Ik merk dat iemand in de winkel steelt op mijn 14e zelf gegeven rookpauze”, schreef de TikToker in tekst boven de video. De tekst “If you want it, take it” van Ariana Grande’s nummer ‘Break Free’ speelt op de achtergrond.

“Dat is op het minimumloon werken”, schreef hij bij de video.

Kijkers overspoelden de commentaarsectie, terwijl ze debatteerden of van laagbetaalde winkelmedewerkers verwacht mag worden dat ze winkeldieven het hoofd bieden.

TikTok-kijkers reageren op kassier die klanten laat stelen

“Om eerlijk te zijn, je moet je veiligheid echt niet op het spel zetten om ze tegen te houden. Je weet echt niet waartoe mensen in staat zijn, dus dat is waar’, schreef een kijker, die de kant van TikToker koos.

“Hetzelfde ik ben niemand aan het achtervolgen voor 12 uur per uur, ben jij fr”, voegde een andere kijker eraan toe. ‘Ik ben niet de politiebaby, ik werk hier gewoon’, argumenteerde iemand.

Andere werknemers deelden hun eigen ervaringen met winkeldieven.

“Guh, iemand probeerde me te beroven bij Burger King en voordat hij “geef” zei, legde ik de kluissleutels op het aanrecht met de kassa open en vertrok”, deelde een kassier.

‘Vroeger schreeuwde je tegen de collega’s die ze zouden achtervolgen als schat, probeer je je handen te vangen voor een minimumloon? Ppl b vastgebonden nee, dank u “, merkte iemand anders op.

Anderen zeiden dat het ze niets kan schelen als mensen stelen van grote bedrijven.

“Als je iemand ziet stelen van een groot bedrijf, nee, dat heb je niet gedaan”, schreef een kijker.

Het is over het algemeen standaard voor winkels om werknemers te ontmoedigen om winkeldieven in winkels te stoppen vanwege veiligheidsproblemen. Veel grote bedrijven hebben zelfs werknemers ontslagen omdat ze tegen het beleid ingingen dat arbeiders opdroeg om winkeldieven niet aan te pakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in