‘Karen’ gaat viraal op TikTok na verpest perfecte trouwfotoshoot

0
87


EEN ‘Karen’ is gestraald in een virale TikTok-video na het verpesten van een perfecte huwelijksfotoshoot op Corfu.

Trouwfotograaf Duminciuc Bogdan probeerde in een TikTok-video een opname te maken van een pasgetrouwd stel met een vliegtuig boven hen.

De fotograaf probeerde een foto te maken van hen terwijl ze zoenden terwijl het vliegtuig in beeld was, maar een vrouw die haar hond uitliet, kuierde de foto in en verpestte wat een verbluffende foto zou zijn geweest.

In de virale clip, die meer dan 9,1 miljoen keer is bekeken, is te zien hoe de vrouw achter haar naar de cameralens kijkt, terwijl de fotograaf uitroept: “Oh nee, nee, nee.”

Ze probeert dan haar gang te corrigeren, maar dan is het al te laat. De fotograaf hoort dan zeggen: “Oh kom op, kom op”, terwijl de vrouw doorgaat met wandelen met haar hond.

“Ik probeerde een foto te maken met het stel en het vliegtuig en Karen hier besloot onze foto te verpesten”, luidt de tekst boven de video.

TikTok-gebruikers reageren op ‘Karen’ die huwelijksfotoshoot verpest

Veel TikTok-gebruikers waren gefrustreerd over de vrouw omdat ze de fotoshoot van het pasgetrouwde stel abrupt onderbrak.

“Kon ze niet zien dat ze foto’s aan het maken waren”, merkte een gebruiker op, samen met een facepalm-emoji.

“Ik stop altijd als ik iemand een foto zie maken. Het zijn letterlijk seconden van mijn leven. Maar er zijn overal die van Karen en Kevin,’ voegde een andere gebruiker eraan toe.

“Mensen hebben nog nooit gehoord van beleefdheid”, deelde een derde gebruiker mee. “Mensen zijn zich zo niet bewust dat ik er zo gek van word als cmon lady”, schreef een vierde gebruiker.

Anderen verdedigden de vrouw en merkten op dat de fotoshoot misschien te lang duurde.

“Om eerlijk te zijn, hoe lang hebben ze gewacht tot dat vliegtuig voorbij vloog terwijl ze het pad blokkeerden?” een gebruiker ondervraagd.

‘Ja, ze wachtte waarschijnlijk al eeuwen! kan het haar niet kwalijk nemen,” merkte een andere gebruiker op. “Ja, als je foto’s maakt op een druk gebied, verwacht dan niet dat iedereen moet wachten”, schreef iemand anders.

Eerder ging een andere ‘Karen’ viraal op TikTok voor het verpesten van een bruiloft. De vrouw schreeuwde tijdens het hele evenement naar de aanwezigen terwijl ze een luide grasmaaier gebruikte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in