Kanye West’s dochter North West laat fans in tweeën achter met nieuwe TikTok-video

0
13


Kanye West's dochter North West laat fans in tweeën achter met nieuwe TikTok-video
Kanye West’s dochter North West laat fans in tweeën achter met nieuwe TikTok-video

De dochter van Kanye West, North West, liet onlangs fans in spagaat achter met haar hilarische TikTok-video terwijl ze een lange video opnam waarin ze haar haar liet doen.

Terwijl de negenjarige haar fans leerde haar haar perfect te stylen, bleef ze haar volgers vermaken met een reeks maffe gezichten.

North zag er schattig uit in de video terwijl ze haar krullende haar vlecht. Ze lipsynchroniseerde: “Het is echt niet zo erg” terwijl ze in de camera keek.

“Het heeft alleen een beetje… vorm nodig. Naar de salon!”, voegde de voice-over eraan toe.

Het oudste kind van Kim en Kanye werd onlangs opgeroepen voor het pronken met dure Michael Jackson-memorabilia.

Terwijl North onlangs een jas van $ 120.000 en een hoed van de overleden zangeres wiegde, namen fans sociale media over om te beweren dat ze de iconische fedora zou beschadigen.

‘Het spijt me, maar ik haat het dat Kim alle dode beroemdheden koopt’ (krachtterm). Laat het gewoon met rust zodat mensen het kunnen bekijken of zoiets. (expletief) is North weg, doe met Michael’s hoed, ’tweette een gebruiker, Pagina zes gemeld.

“Waarom moest Kim K in godsnaam de echte hoed van North West Michael Jackson geven voor Halloween”, schreef een andere gebruiker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in