Kanye West sluit zich eindelijk aan bij TikTok en hij is al viraal gegaan

0
115


Kanye West heeft zijn TikTok-debuut gemaakt en hij is al viraal gegaan met zijn eerste video die samen met zijn eigen muziek jamt.

De rapper sloot zich dit weekend aan bij de app voor sociale media en zette een geverifieerd account op onder zijn bijnaam ‘Ye’. Hij uploadde zijn eerste video op 18 september, tot grote vreugde van zijn fans.

De bijna drie minuten durende clip liet Kanye zien die op de passagiersstoel van een auto reed, terwijl nummers van zijn album Jesus Is King uit 2019 op de speakers speelden, waaronder ‘Selah’, ‘Closed on Sunday’ en ‘God Is’.

De video heeft al meer dan 711.000 views en 176.000 likes, terwijl Kanye’s TikTok-account meer dan 221.000 volgers heeft. De ‘Eazy’-rapper moet zelf nog niemand volgen en zijn profielfoto blijft een effen zwarte achtergrond.

Kanye deelde dezelfde beelden op zijn Instagramverhalen, samen met video’s van hem die klassieke liedjes speelde van Ray Charles, Stevie Wonder, Bill Withers en Sam Cooke, en Chris Stapleton.

Fans reageren op Kanye West toetreding tot TikTok

Duizenden fans gingen naar de commentaarsectie om hun vreugde te uiten over het rappictogram dat zich bij TikTok voegde.

“Dit heeft mijn dag gemaakt. Welkom bij TikTok, ik hoop dat je meer plaatst!” merkte een fan op. “De Geit Is Hier”, schreef een ander. “Yeezy seizoen nadert”, vertelde een derde fan.

“De koningin is gevallen, maar de koning is opgestaan”, voegde iemand anders eraan toe.

Andere fans waren dol op de eerste video van de rapper. “De man luistert naar zichzelf wat een W”, schreef een fan.

“Dat zingen door de halleluja was gewoon hemels”, merkte een ander op. “TikTok van het jaar”, voegde iemand anders eraan toe.

Het TikTok-debuut van de rapper was behoorlijk tam, gezien zijn geschiedenis van controversiële berichten op sociale media.

Vorige maand prikte Kanye Pete Davidson op Instagram door een mock-up van een krant te delen met de kop: “Skete Davidson dood op 28-jarige leeftijd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in