Kalamazoo Crafter krijgt miljoenen views op TikTok

0
30


Deze jonge vrouw uit Kalamazoo is viraal gegaan met haar op maat gemaakte creaties, met een totaal van meer dan 3 miljoen views.

Ashania Atlas aka @let_her_creations op TikTok heeft 17,4 duizend volgers en 458,6 duizend video-likes op de populaire app voor sociale media. Ashania vertelde ons dat ze fulltime werkt als vlechter en handwerkster en ze laat dat werk zien op haar TikTok,

Mijn volgers kijken naar me terwijl ik aangepaste kunstwerken maak naar de huidige muziek. Mijn inhoud varieert van het aanleren van nieuwe vlechttechnieken aan gebruikers tot het schilderen van hele schommelstoelen en alles daartussenin.

Atlas uploadde haar meest bekeken video in mei 2021. In deze video verandert ze een gewone oude afstudeerpet in een eigen glitterfeestje. Deze video is tot nu toe 2 miljoen keer bekeken.


Deel 2 van Atlas die van een afstudeerpet kunst maakt, is bijna 243.000 keer bekeken.


Zoals ik eerder in het artikel al zei, vlecht Atlas haar ook professioneel met haar lokale bedrijf genaamd Illusions By Ashania. Deze video van haar gevlochten haar is tot nu toe 948,1 duizend keer bekeken.


In nog een van haar meest bekeken video’s maakt Atlas helaas kunst met een foto van een van haar overleden neven. Deze video is 118,4 duizend keer bekeken.


Ashania’s 3 favoriete TikTok-makers zijn:

Bekijk meer van Ashania Atlas op TikTok door hier te klikken.

Je kunt 103.3 KFR volgen op TikTok door hier te klikken.

Klik hier om meer ongelooflijke TikTok-makers in SW Michigan te zien

Als jij of iemand die je kent een TikTok-aanhang heeft van minstens 10.000 volgers en in het zuidwesten van Michigan woont, kunnen we ze voor #TikTokTuesday uitlichten. Het nominatieformulier staat hieronder.

10 grootste TikTok-makers in Zuidwest-Michigan

Dit zijn de TikTok-makers in Zuidwest-Michigan gerangschikt op volgers. Bijgewerkt 13-09-2022

Dit Kalamazoo-huis was te zien op de HGTV-show, goedkope oude huizen

Dankzij zijn leeftijd en relatieve lage prijs, kwam dit Kalamazoo-huis op tv met de show van HGTV, Cheap Old Houses. De show is ook te zien op Discovery+.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in