Julia Fox verdeelt kijkers na het delen van ouderschapsadvies op TikTok

0
251


De virale video van Julia Fox met controversieel ouderschapsadvies heeft de kijkers verdeeld op TikTok.

In een virale TikTok-video, die bijna 3 miljoen keer is bekeken, gaf de actrice ‘Uncut Gems’ enkele opvoedingstips aan haar 316.000 volgers.

Ze deelde haar filosofie over ‘het concept van de kindertijd’ en merkte op dat ouders hun kinderen schoonmaakspullen zouden moeten kopen in plaats van speelgoed.

“Ik denk dat het idee van de kindertijd is uitgevonden als een manier om ouders gewoon veel geld te laten uitgeven aan shit dat is… je kind niet echt iets te leren,” vertelde de moeder van een. “Je voedt gewoon een kind op dat hulpeloos is en niet weet wat te doen.”

Ze merkte op dat haar zoon niet om zijn speelgoed geeft en raadde ouders aan om hun kinderen schoonmaakspullen te kopen, zoals een bezem of een dweil.

“Ik ontdekte dat met mijn zoon, hij niet om zijn speelgoed geeft, en hij is eigenlijk meer geïnteresseerd in wat ik aan het doen ben,” deelde ze. “Dus ik raad iedereen aan om voor hun kind een mini-dweil en mini-bezem te kopen en hen die levensvaardigheden al heel jong te leren, zodat wanneer ze de echte wereld betreden, ze niet alles hoeven uit te besteden.”

Julia concludeerde: “En ze weten hoe ze dingen voor zichzelf moeten doen. Ik denk dat dat heel belangrijk is.”

TikTok verdeeld over opvoedingsadvies Julia Fox

Duizenden TikTok-gebruikers gingen naar het commentaargedeelte om hun mening te delen over de opvoedingstips van het model.

“Ik ben het er helemaal mee eens dat mijn zoon al sinds zijn 1,5 jaar elektrisch werk doet in ons huis”, grapte een ouder.

“Ja, iedereen complimenteert mijn dochters vocabulaire / spraak altijd en dat is omdat ik altijd met haar heb gesproken als een mens, niet als een hulpeloos wezen”, vertelde een ander.

Sommige mensen waren het echter niet eens met Julia en bekritiseerden haar advies.

“Kinderen speelgoed geven dat niet per se een doel heeft (voor ons) is niet ‘zinloos’, het helpt bij hun cognitieve/lichamelijke ontwikkeling! Speelgoed is niet nutteloos’, schreef iemand.

“Ik zou zeggen dat het concept van de kindertijd meer gaat over het beschermen van mensen in de meest kwetsbare fase van hun leven dan over het verkopen van producten?” nog een toegevoegd. “Klinkt als kinderarbeid”, merkte een derde gebruiker op.

Julia reageerde op de kritiek door een video van haar te delen met haar 19 maanden oude zoon Valentino. Ze vroeg haar baby: “Werk je in een werkkamp?” Als reactie daarop begroef hij zijn gezicht in de schoot van zijn moeder en haar ertoe aangezet te zeggen: “Het antwoord is nee.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in