JoJo Siwa noemde het oude Justin Bieber-drama in de “Burn It”-meme van TikTok

0
114


Na haar laatste drama met Candace Cameron-Bure, gaat JoJo Siwa door met het opgraven van oude verhalen over beroemdheden op TikTok. Op 27 augustus sprong Siwa op de virale “Burn It!” trend, die gebruikmaakt van audio van Het dagboek der Vampieren, in haar nieuwste TikTok-video. Siwa maakte van de gelegenheid gebruik om te verwijzen naar een situatie tussen haar en Justin Bieber uit 2018. De ontmoeting in kwestie? Toen Bieber de draak stak met de eerste auto van de Siwa.

In de TikTok vertoonde Siwa zichzelf groen naast een Instagram-bericht van 28 december 2018 waarop ze lachte naast haar eerste auto, een witte BMW die was bedrogen met pastelkleuren en haar naam languit over de motorkap. Terwijl hij naast de foto stond, fluisterde Siwa de virale audio van Caroline Forbes (Candice King) uit… Het dagboek der Vampieren zeggen: “Verbrand het. Zei ik ‘ga daar staan ​​en kijk stom?’ Nee, ik zei ‘verbrand het.’”

Bij het noemen van de tweede ‘burn it’, deed Siwa een stap opzij om Bieber’s opmerking op Instagram te onthullen. “Verbrand het”, schreef Bieber, en daarom schreef Siwa de video luchtig: “#greenscreen, deze audio is voor mij gemaakt.”

Voor het geval je de interactie in 2018 hebt gemist, is het ook vermeldenswaard dat Siwa’s moeder, Jessalynn Siwa reageerde op de opmerking van Bieber en zei toen eenvoudig: “Verbrand je eigen spullen.”

Later die week in 2018 sprak Bieber de situatie op Twitter aan. “@itsjojosiwa ik heb niets tegen je, het was de auto en de kleuren die ik niet mooi vond”, schreef hij. ‘Ik hoop echt dat je niet dacht dat het kwaadaardig of gemeen was.’

Ondanks het misverstand accepteerde Siwa de verontschuldiging van de zanger onder één voorwaarde. ‘Het is allemaal goed broer! je mag optreden op mijn 16e verjaardagsfeestje en we zullen het goed noemen!” antwoordde ze destijds op Twitter. Geen woord over of Bieber daadwerkelijk op haar feest heeft opgetreden.

De zaken tussen de twee leken te kalmeren, zozeer zelfs dat Bieber later in januari 2019 naar de controverse verwees. Volgens Zeventien, de artiest plaatste een shot van Jojo’s back-to-school boek, JoJo’s gids om je eigen plezier te maken, op zijn Instagram-verhaal en schreef “Burn it” over het boek, voordat hij snel opvolgde met “haha jk.”

Volgens Zeventien, Jojo reageerde op het IG-verhaal van Bieber met haar eigen opgraving diezelfde maand. Ze plaatste naar verluidt een foto van zichzelf terwijl ze een ander boek van haar las op een kartonnen uitsnede van Bieber. Ze schreef bij de visuele grap: “Omdat @justinbieber mijn boeken leuk vindt, dacht ik dat ik hem mijn nieuwe zou voorlezen. JoJo en BowBow CANDY KISSES.”

Joseph Okpako/WireImage/Getty Images

Vanaf nu heeft Beiber nog niet gereageerd op Siwa’s TikTok-clip. Het is een gok of hij dat wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in