JoJo Siwa is aan het daten met Avery Cyrus en Lesbische roddels Tiktok is ABUZZ

0
197


Er was eens in een land dat niet zozeer een land was maar een gemoedstoestand, een jonge snoepliefhebber en gekostumeerde danskoningin genaamd JoJo Siwa herenigd met haar eerste vriendin, Kylie, op een manier die wereldwijde vreugde inspireerde. Maar slechts enkele maanden of misschien weken (wat is tijd) later, leek het erop dat de twee opnieuw uit elkaar waren gegaan, en in de afgelopen weken / maanden, onder de zinderende Heat Dome van het leven, heeft JoJo Siwa een nieuwe vriendin gevonden en haar naam is Avery Cyrus, een situatie die dit weekend werd bevestigd door een aantal evenementen, waaronder een TikTok-video waarin JoJo en Avery samen lip-synchroon verschenen met een Kardashian-gerelateerd geluid dat in feite een grap is waarbij twee mensen zeggen dat ze “puur platonische vrienden” zijn wanneer het duidelijk dat ze in feite geen puur platonische vrienden zijn. Lang voor deze video waren de slimste lesbische roddels van het internet echter tot de conclusie gekomen dat Avery Cyrus en JoJo Siwa inderdaad aan het daten zijn.

jojo en avery in de auto samen een video maken

Hoe zijn we hier gekomen? Wie zijn deze mensen? Welnu, als een persoon die zichzelf ooit dezelfde vragen stelde en nu antwoorden heeft, ga ik het je vertellen.

Avery Cyrus is blijkbaar “een van de bekendste LGBTQ-makers” op TikTok, met bijna 8 miljoen volgers. Ze begon haar TikTok-carrière in juni 2019 en had sinds de zomer van 2020 een relatie met een andere beroemde lesbische influencer, Soph Mosca.

Begin augustus 2022 kondigden Avery Cyrus en Soph Mosca op TikTok aan dat ze uit elkaar waren. Dit gebeurde rond dezelfde tijd als Fletchers ‘Becky’-nummer en het controversiële uiteenvallen van de zeer lange NCAA-basketbalspeler Sedona Prince en haar geliefde Riley, een vlaag van celesbisch relatiedrama dat het best kan worden verklaard door deze TikTok.

een lesbische tiktoker die uitlegt "Lesbisch TikTok-drama" voor een whiteboard

via @kendallxpayne

Binnen enkele dagen/weken na het uiteenvallen van Avery en Soph, brachten Avery en JoJo Siwa opvallend veel tijd samen door, ondanks het feit dat Avery, net als JoJo’s ex Kylie en je grootouders, in Florida lijkt te wonen.

Mijn eerste vraag over Avery Cyrus was: “Hoe is ze verwant aan Miley Cyrus?” Het blijkt dat ze geen familie is van Miley Cyrus. De jeugd van tegenwoordig!

Volgens de Pulitzer Prize-winnende website FamousBirthdays.com, “[Avery] heeft enorme bekendheid verworven voor haar lip-syncs en clips uit haar dagelijks leven, vaak in schetsvorm.” Ze studeerde aan de Universiteit van Houston en houdt van skateboarden. Haar echte achternaam is Blanchard, wat de vraag oproept: is ze familie van Rowan Blanchard? Ze is niet. Ze is met niemand verwant behalve haar jongere broer, Jake.

Na Avery Cyrus’ breuk met Soph, deden Avery en JoJo een Mukbang. Een hoogtepunt van die specifieke video is een commentator genaamd Heather die ‘RUE. WANNEER WAS DIT.”

Een paar dagen later veranderde Avery haar witte canvas high-tops in glitterschoenen en een commentator vroeg of ze door JoJo waren geïnspireerd en ze bevestigde dat ze dat inderdaad waren. Dit is vergelijkbaar met toen mijn vriendin erop wees dat ik sokken met sandalen droeg en zij altijd sokken met sandalen draagt ​​en ik dacht: “ja, het feit dat je cool bent en sokken met sandalen draagt, heeft me in staat gesteld hetzelfde te doen. ” Ze bedankte me voor mijn eerlijkheid!

Op een bepaald moment rond deze tijd werden JoJo Siwa en Avery Cyrus samen gespot in Disneyworld, algemeen bekend als “de gelukkigste plek op aarde” en ook een favoriete date-plek voor mevrouw Siwa.

Op 17 augustus hebben Soph en Avery samen een video gemaakt om het internet te verzekeren dat er geen harde gevoelens waren en dat ze elkaar niet haten.

Rond 23 augustus was Avery in Los Angeles en verscheen op JoJo’s vader’s instagram en bracht enige tijd door in een fotohokje.

Op 26 augustus was JoJo blijkbaar nieuwsgierig of ze “er uit kon zien als een kleine jongen” en riep Avery’s hulp in bij dit experiment. (Het was een succes)

Avery Cyrus zet een muts op het hoofd van JoJo Siwa, haar mond open van opwinding

via @itsjojosiwa

Op diezelfde dag zei TikTok Lesbian Gossip Queen Kales dat een vertrouwde bron haar had laten weten dat er geen overlap was in Avery’s relaties met JoJo en Soph, wat betekent dat niemand vals speelde!!

Op 29 augustus deden ze samen een dansje. Kales plaatste commentaar op de video van Avery en JoJo die dansen in hun gedeelde hotelkamer en merkte op: “het oogcontact. De bijpassende trouwoutfit en het feit dat er een koffer op het tweede bed ligt.”

Vervolgens plaatste Avery’s ex Soph een video op TikTok die onthulde dat ze een enorme keuken, een schaars bezette voorraadkast en een droger heeft waarvan ik vermoed dat deze een portaal naar een andere tijdlijn bevat. In de voice-over, bovenop de zachte tonen van ‘Sad Emotional Piano (hoofdversie)’, legt ze uit dat ‘breuken niet de macht hebben om te bepalen of liefde echt is of niet. De toekomstige liefde tussen de twee mensen bestaat misschien niet, maar de liefde die ze tijdens de relatie deelden, kan nooit sterven”, wat in feite waar is! Ze noemde voorbeelden van liefde die ons allemaal omringt, waaronder ‘de manier waarop ik mijn haar van onder naar boven borstel’, een praktijk die ik niet begreep totdat mijn collega’s het me uitlegden.

Ondertussen zag een onschuldige lesbienne tijdens een avondje winkelen in het algemene rijk van 29 augustus in het beste Target in Dubuque, Iowa niemand minder dan JoJo Siwa en Avery Cyrus door de legendarische gangpaden dwalen, en merkte op: “dat is een lesbisch stel als ik heb er ooit een gezien. Ze hielden hun hand vast in het gangpad van Target, er was een zware onderarm zoals flirterig aanraken, lachen, grappen maken. Ze waren als over elkaar heen. Dat is een lesbisch stel, ik zweer op alles wat ik bezit. Ik zou niet liegen over zoiets ernstigs.” TikTok voegde een waarschuwing toe aan deze video dat ‘deelname aan deze activiteit ertoe kan leiden dat jij of anderen gewond raken’.

Wat deden JoJo en Avery in een doelwit in Iowa, vraag je je misschien af! Nou, JoJo was op een familiebruiloft en nam Avery mee als haar date. Ze gingen ook naar de shoppes en woonden een voetbalwedstrijd bij die werd gespeeld door JoJo’s neef.

Tegen die tijd ging alle celesbische roddels TikTok over de optiek van deze situatie: dat slechts (figuratieve) momenten na haar breuk met Soph, Avery (schijnbaar) een openbare relatie had met een ongelooflijk publieke figuur. Elke TIkTok van het tweetal was bezaaid met opmerkingen die klaagden over hoe Soph zich moest voelen over dit alles.

Zo nam Avery dit weekend het initiatief om het record recht te zetten op een van de video’s van Kales, als reactie op een opmerking die pijn deed: Ik kan letterlijk niet geloven dat Avery zomaar op is en zo voor iemand anders is vertrokken na zo lang samen te zijn geweest.

Als reactie legde Avery uit dat hun relatie eindigde omdat ze niet gelukkig waren, dat ze uit elkaar waren gegaan en weer bij elkaar waren gekomen, maar uiteindelijk “er niet achter konden komen hoe ze goed voor elkaar en voor elkaar konden zijn.”

Een commentator verduidelijkte dat het uiteenvallen niet het probleem was, het was dat Avery en JoJo dat wel waren
“samen posten en geruchten online 5 dagen later voeden.” Avery zette de trend van verduidelijking voort door te verduidelijken dat het twee weken was, niet vijf dagen, sinds de uiteenvallende video ver na het uiteenvallen was gepost. Desalniettemin erkende ze dat “ja, ik had meer moeten nadenken over wat ik daarna postte.”

Kortom, JoJo Siwa en Avery Cyrus hebben een relatie, en weet iemand hoe we JoJo zover kunnen krijgen dat hij een “Who All’s Gay Here” T-shirt draagt ​​en ons tagt in de post?


Voordat je gaat! Vond je het leuk wat je net las? We houden Autostraddle-meerderheid gratis te lezen, maar het is niet gratis om te maken! En toch ondersteunen de meeste lezers deze indie-queer-site niet. Ben jij een van de mensen die dat doet? A+ lidmaatschap begint bij slechts $ 4 / maand of $ 30 / jaar en ze houden ons letterlijk tegen om te sluiten. Wil je meedoen? Annuleer op elk moment.

Doe mee met A+LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in