JoJo Siwa deelt haar favoriete familiemaaltijd, lanceert TikTok-uitdaging – Billboard

0
12


JoJo Siwa geniet van de feestdagen met een beetje hulp van Ocean Spray. De 19-jarige zangeres, danseres en actrice sprak met Aanplakbord deze week over haar nieuwe samenwerking met het cranberry-productbedrijf, evenals hun nieuwe gezamenlijke TikTok-uitdaging.

Ontdekken

Ontdekken

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

“Ik smeer echt overal de cranberrysaus op”, vertelt Siwa Aanplakbord van het passende partnerschap. De cranberry-liefhebbende gewoonten van de ster ontwikkelden zich niet vanzelf, zoals Siwa zegt dat zelfs eeuwenoude familierecepten zouden worden gecombineerd met het cranberry-product.

De ster, die oorspronkelijk beroemd werd nadat hij een vaste waarde werd in de populaire serie van Lifetime, Dans moeders, legt uit dat ze opgroeide met Ocean Spray’s cranberrysaus bij maaltijden zoals relish en natuurlijk het Thanksgiving-diner. Ze was er zelfs getuige van hoe haar moeder de saus gebruikte op de generatiekip en broccoli van haar familie.

“Ik herinner me dat mijn moeder onze favoriete maaltijd zou maken – het heet kip en brocooli, en het is een mooie ovenschotel die al jaren in haar familie is.” Siwa aandelen. ‘En als bijgerecht hadden we Ocean Spray-veenbessengeleisaus. Het is de perfecte tegenovergestelde smaak van elke maaltijd die je erbij zet.”

Siwa, die sindsdien vanuit Nebraska naar Los Angeles is verhuisd, zegt nu dat haar favoriete manier om de cranberryspread van het bedrijf te gebruiken, is op broodjes als ze voor zichzelf kookt.

Om haar partnerschap aan te kondigen, ging Siwa terecht naar TikTok. Ze plaatste haar eerste “jiggle with us”-uitdaging op TikTok met als doel iedereen van alle leeftijden te laten wiebelen en wiebelen, net zoals de beroemde cranberrysaus doet. “Het is een leuke, gemakkelijke, inclusieve uitdaging,” zei Siwa.

Zie het hieronder.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in