JoJo Siwa dating TikTok Star Avery Cyrus – Hollywood Life

0
114
Galerij bekijken

Afbeelding tegoed: Jordan Strauss/Invision/AP/Shutterstock

Het lijkt erop dat Cupido zijn zinnen had gezet op JoJo Siwa opnieuw! Na haar recente breuk met een knipperlichtje, een vriendinnetje Kylie Prew, de lieveling van de sociale media bevestigde dat ze een nieuwe relatie heeft … deze keer met een andere lieveling van de sociale media! JoJo nam haar eigen TikTok op maandag (12 september) en deelde een schattige clip voor haar 43 miljoen volgers waar ze kuste Avery Cyruseindelijk een einde maken aan de geruchten dat de twee macht samen zijn.

@itsjojosiwa

Gelukkigste meisje🫶🏼

♬ Ik zal wat woorden voor je nalaten door Patrick Watson – Ms

In de clip zie je de zangeres “Boomerang” en haar nieuwe vriendin zitten bij een Chuck E. Cheese-fotohokje in een speelhal en verschillende poses uitproberen voor de camera. Na de eerste grappige snap, delen het paar een kus. De te schattige video was liefkozend getiteld “Happiest Girl”, door JoJo. Aww!

De Dans moeders aluin plaatste ook een TikTok van het duo dat danspasjes uitprobeerde (hieronder). JoJo merkte op dat ze “trots” was op Avery omdat ze de choreografie had geleerd. “Ik moet het delen zodat je haar LEUKSTE GELUKKIGE GEZICHT kunt zien!!!” voegde ze eraan toe. “Die SMILEEEEEE.”

@itsjojosiwa

Mijn favoriete video rn🥺 @averycyrus face just SO happy

♬ origineel geluid – Leah😋

JoJo en Avery plagen hun romance al geruime tijd door meerdere video’s te delen van het paar dat van elkaars gezelschap geniet. Eentje liet ze zelfs lip-synchroniseren om audio terug te geven van Kourtney Kardashian en Scott Disick hun eigen “platonische” relatie plagen terwijl ze hinten op iets meer aan de hand tussen het paar. JoJo ondertitelde de hilarische video: “Deze audio is gemaakt voor ons … @averycyrus.”

Terwijl JoJo extatisch lijkt om verder te gaan met Avery na de recente breuk met Kylie, drong de ster erop aan dat alles minnelijk is tussen de voormalige vriendinnen. “Het is niet diep, dat beloof ik,” zei ze over de splitsing in een Instagram Live-video die opnieuw werd gepost op TikTok. “Alles is in orde. Niet alles hoeft rommelig en vies te zijn, want dat is het niet, en ik wil gewoon de lucht opruimen. We zijn allebei veilig, gelukkig en gezond en dat is het enige dat telt. En het hoeft geen drama te zijn, want dat geeft iedereen alleen maar ongewenste angst, vooral als ze zijn zoals ik.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in