John Legend geeft SA-zanger een knipoog op TikTok [watch]

0
116


Sociale media hebben vele deuren geopend voor getalenteerde creatievelingen over de hele wereld en de Zuid-Afrikaanse zanger Mthandazo Gatya zou de volgende in de rij kunnen zijn na zijn Afrikaans geïnspireerde couplet op het nieuwe nummer van John Legend getiteld Zenuwachtig.

Gatya ging dit weekend naar TikTok om deel te nemen aan de #OpenVerseChallenge en zijn vers blies niet alleen Zuid-Afrikanen weg, maar trok ook de aandacht van de Amerikaanse singer-songwriter John Legend.

GEBED GATYA KRIJGT DE GOEDKEURING VAN JOHN LEGEND

Op 9 september bracht de bekroonde muzikant zijn achtste studioalbum uit – dat een dubbelalbum is – getiteld Legende. Met Zenuwachtig John Legend was een van de nummers op het album en gebruikte TikTok als marketingtool, terwijl hij zijn fans de kans gaf om met hun talent te pronken.

Gatya, die Zuid-Afrikanen liet zingen en dansen op zijn hit Wat hebben we gedaan? in 2021, liet hij de kans niet voorbij gaan om te pronken met zijn creatieve bekwaamheid toen John Legend fans uitnodigde om zijn video op TikTok te ‘duet’.

De Zuid-Afrikaan, wiens vers in IsiZulu was en een maskerandi-gevoel had, kreeg een aantal likes en opmerkingen van andere TikTok-gebruikers. Maar het was de opmerking over vuuremoji’s van John Legend die het voor hem verzegelde.

De video is al meer dan 1 miljoen keer bekeken op TikTok en is ook gedeeld op Twitter waar Gatya Zuid-Afrikanen bedankte voor hun positieve reacties. Hij deelde ook dat hij hoopt dat er meer uit de Alles van mij antwoord van de hitmaker.

“Bedankt allemaal om ervoor te zorgen dat John Legend mijn duet ziet, het goede nieuws is dat hij het geweldig vond en antwoordde: wat er nu gaat gebeuren, we kunnen dat aan God overlaten, bedankt uit de grond van mijn hart”, schreef Gatya.

Kijk eens…

LEES OOK: Legendarisch! Amerikaanse ster John Legend zingt voor Anele op FaceTime

ZUID-AFRIKANEN KUNNEN NIET WACHTEN OM DE VOLLEDIGE VERSIE TE HOREN

Met de goedkeuring van John Legend al in de tas voor Gatya’s couplet, liet Tweeps weten dat ze het hele nummer graag zouden willen horen.

“Ik zag deze video op tik tok en wilde meteen een volledige versie”, schreef een tweep.

“Jullie moeten dit in een echt nummer veranderen @johnlegend pls oom J,” zei een andere tweep terwijl ze de Amerikaanse zanger taggen

Terwijl een ander schreef: “Oh man, dit is zo mooi… ik hoop echt dat dit deuren voor je opent.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in