Joe Rogan legt de omvang van het gegevensrisico uit door “Chinese spyware” TikTok

0
149


Joe Rogan is met stomheid geslagen door de algemene voorwaarden van TikTok en heeft uitgelegd hoe de app zijn eigen ‘Chinese spyware’ zou kunnen zijn.

Rogan sprak met gast Theo Von over de laatste aflevering van Von’s podcast Het voorbije weekend op de set van Rogan’s JRE. Theo Von is een Amerikaanse komiek, acteur en YouTuber.

In de aflevering besprak het paar de populaire app TikTok en analyseerde de invasiviteit tegen gebruikers die verborgen zijn in de algemene voorwaarden van de app:

“Ik denk dat veel mensen nu, met dingen als TikTok, omdat er veel artikelen over zijn geweest, veel mensen roepen om het te verbieden omdat het in feite Chinese spyware is. Ik denk wat ze [China] willen is intellectueel eigendom, ze willen data… Het is zo krankzinnig. Een van de meest verontrustende dingen die ze zeggen, is dat ze toegang zouden kunnen hebben tot computers die niet eens TikTok hebben.”

De 54-jarige voegde toe:

“Ze hadden in de begindagen van TikTok een junior software-engineer, die zei dat dit het meest, in termen van inbreuk op de privacy, het meest agressieve voorbeeld was dat ze ooit hadden gevonden.”

Als je van crypto of NFT’s houdt, raad ik je ten zeerste aan tiktok te verwijderen en je account te sluiten als je hun algemene voorwaarden met betrekking tot de toegang die je ze geeft tot al je apparaten niet hebt gelezen, zelfs als je dat apparaat niet gebruikt. Ze houden je wachtwoorden en logins bij 😅😅 https://t.co/buQQ8zbgNq

Bekijk hier de volledige podcastaflevering:

youtube-cover

Joe Rogan gelooft dat Conor McGregor een “tuning-up” -gevecht nodig heeft voor zijn UFC-terugkeer

UFC-kleurcommentator Joe Rogan gelooft dat Conor McGregor moet vechten tegen iemand die lager is dan een kampioensniveau-jager om wat vertrouwen in de achthoek te herwinnen.

De UFC-ster, die herstellende is van een blessure, heeft de laatste tijd een gemengd record. De Ier staat op 1-3 in zijn laatste vier optredens, waaronder twee nederlagen tegen Dustin Poirier vorig jaar. In het trilogiegevecht met ‘The Diamond’ liep McGregor een ernstige beenblessure op die het gevecht beëindigde.

Volgens zijn sociale media is ‘Notorious’ bijna hersteld. De Ier heeft de wens geuit om terug te keren naar de achthoek, maar er is nog geen datum of tegenstander afgesproken.

Sprekend over McGregor’s terugkeer naar de kooi, gelooft Rogan dat de 34-jarige een opknapbeurt nodig heeft, net zoals professionele boksers vaak doen na een verlies:

“Als Conor de meeste kans op succes wil hebben, zou ik zeggen dat je moet vechten tegen een man die iets onder het niveau van het kampioenschap zit. Misschien een man die op de proppen komt, waar Conor een voordeel op heeft, maar het is nog steeds een competitieve strijd. Geef hem een test, maar zet hem er niet meteen in met Usman. Ik denk eerlijk gezegd, als boksers terugkomen van een lange onderbreking en ze terugkomen van een verlies, is een ding dat boksers slim doen, dat ze een tune-up hebben gevecht.”

Vang Joe Rogan op Hotboxin’ hier:

youtube-cover

Bewerkt door John CunninghamLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in