Joe Jonas grapt over arrestatie in nieuwe TikTok-video

0
122


Een lid van de gerenommeerde band The Jonas Brothers, Joe Jonas, maakte onlangs grapjes over zijn arrestatie in een virale TikTok-trend.

Het is iets meer dan drie jaar geleden dat de Jonas Brothers herenigd zijn om fans de geliefde te brengen Geluk begint album. De drie broers – Nick Jonas, Kevin Jonas en Joe Jonas – hadden niet meer samen gespeeld als een officieel gevormde band sinds ze in 2013 uit elkaar gingen na meningsverschillen die de wereld absoluut schokten.

Jonas Brothers
Krediet: Joe Jonas

Toen het trio zes jaar later terugkeerde, was het duidelijk dat ze weer plezier hadden en dat bleek uit het album – met nummers als “Sucker”, “Only Human”, “Cool” en “Rollercoaster” – won grote prijzen en was een van de best verkopende albums van het jaar in de VS

Nu heeft Joe een video gedeeld waar fans om moeten lachen.

Joe Jonas sloot zich aan bij de virale TikTok-trend “Lock Me Up” en deelde de reden dat hij zou worden gearresteerd: “Als het vergeten van teksten illegaal was.”

Sluit me op ️

@Joe Jonas

Sluit me op ️

♬ opgesloten – Coinyes

De video is sindsdien meer dan 800.000 keer bekeken met honderden reacties. Natuurlijk weet iedereen die de band heeft gevolgd dat Joe een paar hilarische momenten heeft gehad toen hij de tekst van een van zijn eigen nummers vergat. Maar goed, dat hoort bij het territorium.

Sinds de Happiness Begins Tour eindigde, hebben de Jonas Brothers enkele singles uitgebracht, zoals ‘What a Man Gotta Do’, ‘Like It’s Christmas’ en ‘Leave Before You Love Me’, maar ze moeten nog een studioalbum uitbrengen. Joe Jonas werkte aan nieuwe muziek met zijn oude band DNCE en de Jonas Brothers kwamen weer bij elkaar voor een residentie in Las Vegas, maar hebben op dit moment nog geen nieuwe tour aangekondigd.

De Jonas Brothers begonnen op Disney Channel en stonden bekend om hun vele soundtracks en hun optreden in Camp Rockmet in de hoofdrol Demi Lovato.

Wat vind je van deze video met Joe Jonas? Laat het ons weten in de reacties!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in