Jill Zarin’s dochter Ally schokt TikTok met biologische vader

0
94


De dochter van Jill Zarin, Ally Shapiro, schokte TikTok door te vertellen hoe een spermabank een grote verwarring maakte waardoor ze haar biologische vader vond.

“Toen ik 20 jaar oud was en naar mijn laatste jaar van de universiteit ging, vond ik een e-mail op de computer van mijn moeder waarin haar werd gevraagd waarom ik de enige was met blauwe ogen en kleiner en dikker was dan iedereen in mijn familie,” Shapiro, nu 29 , schreef over een video van zichzelf die woensdag danste.

Shapiro herinnerde zich dat ze haar moeder had gevraagd naar de e-mail, waarin de 58-jarige “Real Housewives of New York City” onthulde dat zij en haar toenmalige echtgenoot Steven Shapiro een spermadonor hadden gebruikt om hun dochter te krijgen.

“Ik heb het nooit geweten (ze scheidden toen ik 4 was), ” verduidelijkte Ally in haar virale TikTok-post.

Zarin gaf haar dochter vervolgens de gegevens van de spermadonor en Ally vond uiteindelijk een zus en zes broers.

“Uiteindelijk hebben we onze donorvader gevonden en sommigen van ons hebben elkaar zelfs ontmoet!” zij schreef.

Jill Zarin en Ally Shapiro
De dochter van Jill Zarin, Ally Shapiro, vertelde hoe de verwarring van een spermabank haar ertoe bracht haar biologische vader te vinden.
allyshapiro/Instagram

Maar drie jaar later nam een ​​man contact op met Ally na een 23andMe DNA-test en zei dat hij 100 procent overeenkwam met haar biologische vader.

“We ontdekten dat de spermabank het sperma verwisselde – nu was deze man mijn biologische vader en niet degene met wie ik moest praten met al mijn nieuwe broers en zussen 😢”, schreef de mede-oprichter van Jill & Ally. “En nu heb ik 4 nieuwe zussen en heel veel vaders!”

Ally’s TikTok-volgers overspoelden onmiddellijk het commentaargedeelte van haar bericht om haar te vragen meer details over het wilde verhaal te delen.

Bondgenoot Shapiro
Shapiro’s verhaal ging viraal op TikTok.
allyshapiro/TikTok

‘Verdomme Bravo had een hele spin-off kunnen hebben. Met respect natuurlijk”, schreef iemand.

“Oh, dit is thee 😳,” merkte een tweede persoon op, terwijl een ander schreef: “Nou dit… dit hier is veel om uit te pakken 😅.”

“Een modern mama mia-verhaal”, grapte een vierde netizen.

“IK HEB ANDY EN EEN CAMERA NODIG”, voegde een ander eraan toe, verwijzend naar Andy Cohen.

Bondgenoot Shapiro
“Ik heb 4 nieuwe zussen en veel vaders”, schreef Shapiro over de verwarring.
allyshapiro/TikTok

Dit is echter niet de eerste keer dat Ally haar vaderdrama heeft voorgeschoteld.

Ze vertelde Page Six in maart 2020 exclusief dat ze enthousiast was om te horen dat ze broers en zussen had, om erachter te komen dat ze geen familie waren.

“Ik denk dat als ik een diepere connectie had, ik zou zijn ontdaan”, vertelde ze ons destijds, terugdenkend aan toen ze erachter kwam dat de spermabank een fout had gemaakt. “Ik had het gevoel dat ik al die jaren tegen ze had gelogen.”

Zarin en Steven verwelkomden Ally in 1991. Ze scheidden in 1998 na bijna tien jaar huwelijk. De voormalige Bravolebrity trouwde in 2000 met Bobby Zarin, maar hij stierf in 2018 aan kanker.

Zarin is sindsdien verder gegaan met vriend Gary Brody.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in