Jennifer Garner roept Britney Spears op in Halloween TikTok

0
71


Jennifer Garner voelt de spookachtige Halloween-stemming. De actrice heeft verschillende TikToks met Halloween-thema gedeeld, waarvan de meeste haar meerdere spookkostuums en het uitstekende acteerwerk van haar hond laten zien. Haar laatste video had wat hulp van Britney Spears.

Garner’s TikTok is ingesteld op Spears en Madonna’s iconische volkslied “Me Against the Music”. Garner speelt zowel Spears als Madonna, die twee geesten belichaamt, gekleed in paars en één in het wit. Dan is er haar hond, de schattigste geest van allemaal, die een witte deken draagt ​​met sleuven voor de ogen en de snuit. Garner ondertitelde de clip eenvoudig en voegde “Boo” en een spookemoji toe. Ze crediteert ook Britney Spears voor de inspiratie.

“De hond 💀💀💀”, schreef een volger. ‘Die geest maakte me bang! ”, schreef iemand anders.

Garner heeft de hele maand oktober veel plezier beleefd door TikToks en clips van enkele van haar favoriete activiteiten te delen. Eerder deze maand deelde ze een clip van zichzelf die een handmixer-hack uitprobeerde om het pompoensnijderproces gemakkelijker te maken. Garner’s gezicht lijkt verrast als ze gemakkelijk de zaden van de pompoen verwijdert met behulp van een handmixer, later de zaden afwast en het als een overwinning bestempelt. “Spoiler alert: de handmixer-hack werkt!” ze ondertitelde de post.

Terwijl Halloween bijna voorbij is, hebben we altijd Garners kostuums.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om in contact te blijven met uw cultuur. Ontvang het laatste nieuws over je favoriete beroemdheden, royals en het beste nieuws over beauty, mode en lifestyle, rechtstreeks in je inbox!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in