‘Je lijkt op de zoon van Drake’: Edmonton-jeugd enorme hit op TikTok

0
102


Een jeugd uit Edmonton is een soort TikTok-ster geworden nadat hij werd vergeleken met de zoon van de Canadese rapper Drake, Adonis Graham.

Iemand wees erop dat Yemaya Azinia-Merchant een opvallende gelijkenis vertoont met Drake’s jonge zoon en de foto’s die de twee vergelijken, verspreiden zich snel over het socialemediaplatform. Vrijdag was het meer dan 1,2 miljoen keer bekeken sinds het op woensdag werd geplaatst.

Lees verder:

Drake deelt eerste openbare foto’s van zoon Adonis

Hun overeenkomsten trokken zelfs de aandacht van Drake zelf.

De 15-jarige zegt dat het hebben van een beroemde dubbelganger een wilde rit was.

“Ik heb TikTok een week geleden gedownload en ik heb een video gemaakt die misschien 50.000 likes kreeg, en toen maakte ik deze door te reageren op een opmerking bij die video en het ontplofte.”

Verhaal gaat verder onder advertentie

“Ik wist niet eens dat Drake een zoon had, dus ik wist niet dat ik op deze zoon leek, want ik wist niet eens dat hij bestond totdat iemand een opmerking maakte,” zei Azinia-Merchant. “Maar toen mijn zus me de foto liet zien, dacht ik, dat is een beetje gek.”

Azinia-Merchant is een fan van Drake’s muziek, en toen hij, samen met collega-rapper Lil Yachty, hun video zag, was het een geweldig gevoel.

“Ik begon gewoon te trillen, ik werd gek, schreeuwend, ‘hebben ze de video echt gezien?’ Het was gewoon heel gek omdat je niet denkt dat zoiets in zo’n korte tijd zal gebeuren, omdat ik TikTok een week geleden heb gedownload en voor iemand als Lil Yacty en Drake om de video te hebben gezien, is surrealistisch. Het voelt gewoon geweldig.

Lees verder:

Bell Media-nieuwsmanager neemt afscheid na het vertrek van Lisa LaFlamme

“Ik luister naar zijn muziek. Wanneer Gods plan uitkwam, was ik gek op dat nummer. Onze school had een rapbattle en de leraren deden het en daarna was ik gewoon een tijdje toegewijd aan dat nummer.”

Azinia-Merchant is een beginnende filmmaker en hoopt dat deze boost voor hun TikTok-aanhang helpt bij het opbouwen van een toekomstige carrière.

“Ik wilde een TikTok-aanhang laten groeien omdat ik dingen in de entertainmentindustrie doe met film, dus ik dacht dat dit een goede manier was om dat te promoten en een grotere aanhang op te bouwen. Je hebt altijd TikToks met miljoenen likes en miljoenen views en je denkt gewoon – oh hoe zou dat zijn om aan de andere kant te zijn.”

Verhaal gaat verder onder advertentie

Azinia-Merchant is enthousiast over wat er uit dit sprankje internetfaam kan ontstaan ​​en heeft een ironische boodschap voor Drake.

“Omdat ik op je kind lijk, zou ik graag wat kinderbijslag krijgen.”

© 2022 Global News, een divisie van Corus Entertainment Inc.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in