JC Chasez sluit zich aan bij TikTok, Tags *NSYNC Bandleden: Bekijk – Billboard

0
111


JC Chasez zegt misschien hallo tegen TikTok, maar zijn eerste bericht op de site voor het delen van video’s wordt begeleid door *NSYNC’s “Bye Bye Bye”.

De 46-jarige zanger keek naar zijn oude bandleden voor wat ondersteuning in het bijschrift van de video, waarbij hij Justin Timberlake, Lance Bass, Joey Fatone en Chris Kirkpatrick tagde en vroeg: “Doe ik dit goed?”

Tot nu toe, zo goed, JC. In de 11 seconden durende video zwaait een camera rond een eettafel voordat hij zich concentreert op het nieuwe zilveren haar en de baard van de voormalige boybander. ‘Wacht, dat is echt fel,’ zegt hij terwijl het lampje van de mobiele telefoon op zijn gezicht valt en hij de camera pakt. “Geef me dit.”

Ontdekken

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

In het volgende frame zie je de vriendin van Chasez, Jennifer HuYoung, achter hem. Hij vraagt: ‘Hoe gaat het met dit werk?’ als de top vijf Billboard Hot 100-hit “Bye Bye Bye” begint.

Chasez’ eerste TikTok arriveert twee dagen na zijn verjaardag, waarvoor Timberlake naar een ander social-mediaplatform ging – Instagram Stories – om zijn oude bandlid beterschapswensen te sturen. “Aan mijn broer”, schreef JT maandag aan JC. “We hebben een lange weg afgelegd.”

Sinds zijn *NSYNC-dagen heeft Chasez één soloalbum uitgebracht, 2004’s Schizofreenen was een rechter op MTV’s America’s Best Dance Crew voor zeven seizoenen. In augustus 2013 herenigde hij zich met zijn bandleden voor een eenmalig optreden toen Timberlake de Video Vanguard Award ontving bij de MTV Video Music Awards, en in april 2019 voegde hij zich bij Bass, Fatone en Kirkpatrick om *NSYNC-nummers uit te voeren met Ariana Grande tijdens haar headliner op Coachella.

*NSYNC-fans zullen ongetwijfeld speculeren wat het nieuwe TikTok zou kunnen betekenen voor toekomstige activiteiten voor de jongensband, aangezien Chasez al zijn bandleden heeft getagd — die al op het platform waren — en een *NSYNC-nummer in de video gebruikte. Toen Fatone in 2020 langskwam bij de Billboard Pop Shop Podcast en werd gevraagd naar een *NSYNC-reünie, zei hij: “Het is geen nee, maar het is geen ja” – dus alleen de tijd zal het leren.

Bekijk Chasez’ inaugurele TikTok hieronder:LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in