Jax trekt miljoenen TikTok-weergaven terwijl hij reageert op de CEO van Victoria’s Secret

0
147


Jax TikTok Fotocredit: Jax

Jax trekt miljoenen TikTok-views terwijl hij reageert op Victoria’s Secret CEO: “Ik wil niet het gezicht zijn van de ‘We’ve Changed’-advertentie van een bedrijf.”

Nadat het nummer van Jax, ‘Victoria’s Secret’, viraal ging op TikTok, Amerikaans idool aluin is overspoeld met steun. Het nummer is al ontvangen hoorspel, debuteert op nummer 83 in de Billboard Hot 100-hitlijst. De stroom fans die zich geïnspireerd voelden door de teksten, zette Amy Hauk, CEO van Victoria’s Secret, ertoe aan om Schrijf een brief aan Jax die haar bedankte voor het “aanpakken van belangrijke problemen” met haar lied. Jax reageerde op Hauk in een TikTok-video en vertelde fans dat de vloer van hen is.

“Ik vraag iedereen die het gevoel heeft dat ze nooit een stem hebben gehad, of ooit iets te zeggen hebben gehad, om op deze video te reageren.” zegt Jax. “Je laat ze weten wat je nodig hebt om je veilig, vertegenwoordigd en comfortabel en mooi te voelen in de huidige samenleving.”

De songwriter legde uit dat haar bedoeling met het lied “nooit was om een ​​merk neer te halen”, en dat de teksten waren geïnspireerd door een meisje op wie ze ooit babysit en die te maken had met lichaamsonzekerheid.

“Het is niet alsof ik over iets nieuws zing”, zegt Jax, terwijl ze uitlegt dat ze niet “het gezicht wil zijn van de ‘We’ve Changed’-advertentie van een bedrijf.”

“Ik ben gewoon een songwriter”, gaat ze verder. “Ik zing over mijn waarheid en dan hoop ik dat mensen zich verhouden.”

In ‘Victoria’s Secret’ roept Jax het merk en de oprichter en voormalig CEO, miljardair Leslie Wexner, op voor het profiteren van vrouwen en het bijdragen aan hun negatieve lichaamsbeeld.

Jax zegt dat het “behoorlijk slecht” is dat haar single de aandacht heeft getrokken van de huidige CEO van het bedrijf, en ze wil de aandacht vestigen op degenen wier stem nog niet is gehoord.

In de open brief van Hauk op Instagram zegt ze dat het bedrijf er hard aan werkt om “op te komen voor alle vrouwen”, inclusief hun werknemers.

“Ik kan met heel mijn hart zeggen dat we ons allemaal inzetten om een ​​gemeenschap op te bouwen waarin iedereen zich gezien en gerespecteerd voelt”, staat in de brief van Hauk. “We waarderen je stem echt en werken aan nieuwe manieren om te luisteren en je in het gesprek te brengen.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in