Jason Derulo legt uit hoe hij hielp ‘TikTok voor altijd te veranderen’

0
71


Gepubliceerd: 2022-12-30T15:19:09

Bijgewerkt: 2022-12-30T15:19:23

Jason Derulo heeft uitgelegd waarom hij gelooft dat hij ‘TikTok voor altijd heeft veranderd’ en hoe hij heeft geholpen om het te veranderen in ‘de app die het nu is’.

Zanger Jason Derulo heeft een van de grootste accounts op TikTok, met meer dan 56 miljoen volgers op zijn pagina waar hij regelmatig video’s uploadt die miljoenen views en likes opleveren.

De ster uploadt sinds de Musical.ly-dagen video’s naar het platform en is sindsdien continu gegroeid op het platform.

In een YouTube-video met sneakerwinkel Kick Game vertelde Derulo hoe hij voelt dat hij TikTok door de jaren heen heeft beïnvloed.

Artikel gaat verder na advertentie

“Ik heb er gewoon plezier in gehad, eerlijk gezegd. Het was eerst een dans-app, en omdat het een dans-app was, dacht ik: ‘Ik weet niet of dit gaat werken.’ Weet je, niet iedereen houdt van dansen,’ legde hij uit.

“Dus ik dacht: ‘Laat me beginnen met het posten van andere sh*t.’ Ik heb geprobeerd een foto te plaatsen, dat lukte niet. Mensen zeiden: ‘Wat is dit in vredesnaam?’ Toen begon ik willekeurige verhaalachtige video’s te plaatsen. Dat werkte niet.”

Thema begint om 14.00 uur

Hij vervolgde dat wat voor hem op het platform werkte, inhoud was die ‘leuker’ was.

Artikel gaat verder na advertentie

“Ik had zoiets van ‘Oké, dit is een moment waarop ik een leider kan zijn en iets totaal anders kan doen in de app'”, zei hij. “Ik denk dat het de app voor altijd heeft veranderd, omdat TikTok vroeger gewoon een dans-app was, en pas toen ik andere dingen begon te introduceren, werd het de app die het nu is.”

Jason onthulde bijna aan kijkers hoeveel TikTok hem betaalt, maar hij hield zichzelf tegen om een ​​echt cijfer te onthullen.

Sommige kijkers waren het er niet mee eens dat de ster als enige verantwoordelijk was voor de verschuiving in TikTok-inhoud, terwijl een groot aantal andere makers de trends en richting van het platform door de jaren heen beïnvloedden.

Artikel gaat verder na advertentie

Hoe dan ook, Derulo blijft een van de grootste sterren op het platform en krijgt elke dag nieuwe volgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in