Janet Jackson transformeert van make-upvrij naar glamour op TikTok: video

0
96


Totale TikTok-transformatie.

Janet Jackson maakte indruk op haar volgers op TikTok-donderdag, van make-upvrij tot volledig glamour in een nieuwe video.

In het begin van het beeldmateriaal, dat was ingesteld op Latto’s “Big Energy”, haalde de 56-jarige zanger zijn schouders op terwijl hij een bril en een T-shirt met grafische afbeeldingen droeg.

De Grammy-winnaar hield vervolgens een make-upborstel tegen de camera voordat ze hem wegtrok om te pronken met haar glanzende, rokerige oog, nude-lip en prachtige contour.

Jackson glimlachte en trok gekke gezichten na de make-over.

Mariah Carey merkte op: “Ik hou van je!!! ️❤️❤️”

Andere gebruikers van sociale media noemden Jackson vóór de overstap ‘vlekkeloos en prachtig’, met één die schreef dat ze ‘verdomme niet ouder is geworden’.

Een fan vroeg: “Dus jezelf niet al te serieus nemen moet het geheim zijn om niet ouder te worden, anders moet je de fontein van de jeugd hebben gevonden. Welke?”

Jackson, die haar epische make-uplooks vaak via Instagram plaatst, houdt haar enige kind, Eissa, meestal weg van sociale-mediaplatforms.

janet-jackson-tiktok_11

De zangeres ging vol glamour in de upload op sociale media.

janetjackson/TikTok

janet-jackson-tiktok_10

De zangeres ging vol glamour in de upload op sociale media.

janetjackson/TikTok

Volgende

De hertogin van Sussex “begon te zweten” toen Carey beschuldigde…

De songwriter verwelkomde haar zoon, nu 5, in januari 2017 toen ze 50 jaar oud was.

“[She] had een stressvrije, gezonde bevalling en rust comfortabel, “vertelde de vertegenwoordiger van Jackson destijds aan Page Six.

Janet Jackson
Jackson is de moeder van de 5-jarige zoon Eissa.
Getty Images

Na drie maanden later gescheiden te zijn van echtgenoot Wissam Al Mana, debuteerde de danseres met haar zoontje via Twitterschrijven: “Mijn baby en ik na een dutje.”

Na de bevalling documenteerde Jackson haar gewichtsverlies en vertelde InStyle magazine in september 2018 dat ze 70 pond was afgevallen zonder zichzelf iets te “beroven”.

“Ik herinner me dat ik opgroeide en in deze business zat… je moest een bepaalde maat hebben”, vertelde Jackson destijds aan de outlet.

“Je moest dun zijn om een ​​entertainer te zijn. Dat soort stomme onzin’, voegde de zangeres van ‘Miss You Much’ eraan toe. ‘Ik denk dat het veranderd is, godzijdank. Mensen accepteren anderen meer.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in