Janet Jackson toont haar transformatie in TikTok-video

0
107


Janet Jackson is onberispelijk met of zonder make-up – en dat bewees ze in een nieuwe TikTok-video.


Donderdag plaatste het 56-jarige icoon een make-uptransformatie terwijl het nummer “Big Energy” van rapper Latto op de achtergrond speelde.


Aanvankelijk haalde Jackson zijn schouders op op haar bank terwijl ze een bril, een grijze hoofdband en een oversized T-shirt droeg.


Nadat ze haar microfoon op de camera had gezet, trok Jackson zich terug om haar glamoureuze look, een blouse met patroon en volledige glamour te onthullen.


Haar miljoen TikTok-volgers waren er voor, waaronder de enige echte Mariah Carey. “Ik hou van je!!! ❤️❤️❤️,” schreef Carey.


Een volgeling schreef: “Zweer dat ik van deze vrouw hou met ELKE OUNCE VAN MIJN WEZEN!!!😍🥰😍.”


Janet Jackson/TikTokDe zangeres van “Rhythm Nation” verwelkomde zoon Eissa, 5, in januari 2017 met ex-man Wissam Al Mana.


In juni dekte Jackson Essence in hun juli/augustus-nummer, en sprak over haar nieuwe reis. Hoewel ze gepassioneerd is over haar carrière, is het de afgelopen jaren een achterbank geworden in het moederschap, deelde ze.


“Ook al is het iets waar ik absoluut van hou, het is nog steeds mijn werk, mijn werk”, legde ze uit aan Essence. “Er zal op een gegeven moment muziek zijn. Wanneer precies? Ik kan nog niet zeggen, maar het zal er zijn. Ik hou er te veel van om het niet te doen. Dit is alles wat ik weet. Er is zoveel dat ik wil doen – maar mijn belangrijkste taak is mama zijn.”


Janet Jackson/TikTok

Hoewel haar legendarische catalogus haar in 2019 een plek in de Rock and Roll Hall of Fame opleverde, vertelde de ster Essence dat ze niet veel waarde hecht aan erkenning – zelfs niet te midden van het geschreeuw van vrienden en medewerkers dat ze haar niet heeft ontvangen als een R&B-innovator.

“Dat is niet belangrijk voor mij, of ik het deed of niet, om eerlijk te zijn,” gaf ze toe. “Het is echt het geheel van muziek dat mensen raakt en hoe het hun leven beïnvloedt dat belangrijk voor me is. Het zijn niet de lofbetuigingen. Ik denk eerlijk gezegd niet aan dat soort dingen.”


“Als het op mijn persoonlijke leven aankomt, denk ik dat ik mijn vriendelijkheid voor zwakte aangezien,” zei ze. “Als het op mijn professionele leven aankomt, zou ik zeggen dat het niet leuk zou moeten zijn om het woord ‘nee’ te horen. Vooral als vrouw en iemand die je zegt: ‘Nee, dat kan niet omdat…'”


Mis nooit meer een verhaal — meld u aan voor MENSEN’s gratis wekelijkse nieuwsbrief om elke vrijdag het grootste nieuws van de week in je inbox te krijgen.


Jackson is grotendeels uit de schijnwerpers gebleven sinds hij Eissa verwelkomde, en een bron vertelde PEOPLE in februari dat het moederschap de ster een nieuw perspectief heeft gegeven.


“Hoewel ze een carrière-entertainer en werkpaard is, is ze een ouder geworden met dezelfde passie”, zei de insider destijds. “Ze is zo gelukkig en heeft een nieuwe betekenis in haar leven gevonden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in