“It’s Corn” Kid’s virale TikTok is een nummer dat je voor een geweldige tijd kunt streamen

0
107


Video’s gaan elke dag viraal, maar alleen de meest blijvende internetmomenten worden geremixt tot officiële liedjes. De “It’s Corn”-jongen komt zeker in aanmerking voor de laatste, en nu heeft Tariq een hit om je eraan te herinneren hoe geweldig de “grote klomp met knoppen” werkelijk is. Als er iets is dat ‘het sap heeft’, is het de virale TikTok van het kind ‘It’s Corn’ die is getransformeerd in een nummer dat een onverwachte knaller kan zijn.

Je hebt misschien gedacht dat je al een vertolking van “It’s Corn” hoorde, wat je waarschijnlijk deed op het @schmoyoho TikTok-kanaal, maar 22 seconden is niet lang genoeg om Tariq’s ware liefde voor maïs vast te leggen. Gelukkig werkten The Gregory Brothers (het comedy-team achter het @schmoyoho TikTok-account) samen met Recess Therapy om een ​​nummer van bijna 3 minuten uit te brengen met de titel, natuurlijk, “It’s Corn.” Als je je afvraagt ​​waarom je een hype zou moeten zijn over een lied over de pitkolf, laat me je dan vertellen over de maïsliefhebber die via internet won met zijn ode aan de groente.

Zoals het gedeelte ‘over’ van het YouTube-kanaal van Recess Therapy uitlegt, richt de serie die wordt gehost door komiek Julian Shapiro-Barnum zich op ‘kleine kinderen, grote vragen, gratis advies’, wat betekent dat het een goudmijn is voor een aantal uiterst citeerbare citaten. Tariq was te zien in de video van 4 augustus van het kanaal, getiteld “The CEO of Corn”, en zijn pure liefde voor de groente heeft zijn weg gevonden over het internet.

In de video verklaarde Tariq memorabel dat zijn liefde voor maïs begon toen hem “werd verteld dat maïs echt was”. En hij voegde eraan toe dat toen hij “het met boter probeerde, alles veranderde!” (#Herkenbaar.)

Tariq ging verder met poëtisch te praten over maïs, inclusief hoe “het het sap heeft”, het deel dat “meestal maakt” [him] zoals de maïs.” Je kunt de hele video hier bekijken als je geïnteresseerd bent om 1 minuut en 35 seconden achter elkaar te lachen.

Als je eenmaal bent ingehaald (of je hebt het voor de twaalfde keer opnieuw bekeken), ga dan naar Spotify of Apple Music om “It’s Corn” van The Gregory Brothers, Tariq en Recess Therapy te streamen, dat op augustus is uitgebracht. 28. Voor het volledige effect kun je de muziekvideo met clips van Tariqs twee interviews over, jawel, maïs bekijken op het schmoyoho YouTube-kanaal. (Tariq’s tweede Recess Therapy-interview bevat een maïsdans die je niet mag missen.)

Als je je niet volledig hebt gewaagd in de wereld van Tariq’s liefde voor maïs, heb je zeker wat korrels gemist van de CEO van Corn zelf (wat, het is maar een woordspeling over maïs, oké?). Maak je geen zorgen, Tariq’s advies over het nemen van een maïspauze en hoe “boter de goede smaak verspreidt” vinden hun weg naar de officiële “It’s Corn”-melodie, waarvan de opbrengst wordt verdeeld met Tariq en zijn familie, volgens een 29 augustus. Instagram-bericht van Reces Therapy.

De zomer afsluiten met de liefste virale video en de herfst beginnen met een frisse bop over maïs – zoals Tariq zegt: “Ik kan me niets mooiers voorstellen!”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in