Israëlische TikTok-ster die beroemd werd en inhoud maakte die spot met eigen zwaarlijvigheid, sterft op 28-jarige leeftijd

0
110


De Israëlische socialmedia-ster Idan Ohayon, die de afgelopen jaren bekendheid verwierf door inhoud te maken die zijn eigen zwaarlijvigheid bespotte, stierf deze week op 28-jarige leeftijd.

Ohayon was het populairst op de TikTok-videohostingservice in korte vorm, waar hij bijna 145.000 volgers had verzameld. In de meeste van zijn video’s op het platform was hij aan het eten of aan het grappen over zijn gewicht.

Hij had ook meer dan 52.000 volgers op Instagram en bijna 12.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal.

Ohayon werd eerder deze week naar het Barzilai Medisch Centrum gebracht nadat hij zich een aantal dagen niet lekker had gevoeld. Artsen moesten tussen dinsdag en woensdag zijn overlijden bekendmaken. Zijn familie zei dat de oorzaak gezondheidsgerelateerd was, zonder verder in te gaan.

Hoewel Ohayon al lang de draak steekt met zijn grootte, vertelde hij in het verleden aan de Hebreeuwse media dat hij veel verschillende diëten had geprobeerd, maar er nooit in was geslaagd om op gewicht te blijven.

Hij werd woensdag begraven in Kiryat Gat, waar hij opgroeide en woonde tot zijn overlijden.

Eerder dit jaar werd Ohayon geselecteerd om deel te nemen aan een documentaire-realityshow genaamd “The Creatoks”, waar Israëlische influencers het tegen elkaar opnemen om de beste contentmaker van het land te worden genoemd.

Ohayon wordt overleefd door zijn moeder, broer en zus.

@idan_ohayon

Doe er iets mee, het is ondraaglijk! #foryou #viral #freelove

♬ Origineel geluid – Idan ohayon

Je bent een toegewijde lezer

Daarom zijn we tien jaar geleden met de Times of Israel begonnen – om kritische lezers zoals jij te voorzien van een bericht dat je moet lezen over Israël en de Joodse wereld.

Dus nu hebben we een verzoek. In tegenstelling tot andere nieuwsuitzendingen hebben we geen betaalmuur opgehangen. Maar aangezien de journalistiek die we doen kostbaar is, nodigen we lezers voor wie The Times of Israel belangrijk is geworden uit om ons werk te steunen door lid te worden van De Times of Israel-gemeenschap.

Voor slechts $ 6 per maand kunt u onze kwaliteitsjournalistiek helpen ondersteunen terwijl u geniet van The Times of Israel RECLAMEVRIJevenals toegang tot exclusieve inhoud alleen beschikbaar voor leden van de Times of Israel Community.

Dank je,
David Horovitz, oprichter en redacteur van The Times of Israel

Word lid van onze community Word lid van onze community Al lid? Log in om dit niet meer te zienLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in