Is Avril Lavigne dood? Switch samenzweringstheorie Trends TikTok

0
131


Geloof het of niet, er is een samenzweringstheorie die beweert dat de Canadese zangeres Avril Lavigne niet alleen dood is, maar ook al sinds september 2003. Volgens deze theorie stierf de zangeres kort nadat ze haar zeer succesvolle album getiteld Laten gaan. Deze theorie wordt de kloontheorie, de vervangingstheorie en de schakelaartheorie genoemd omdat velen geloven dat de zangeres dood is en ze werd vervangen door een body double genaamd Melissa Vandella.

Nu, deze samenzweringstheorie dateert helemaal uit 2011 en er wordt beweerd dat ze in 2003 stierf. Ondanks dat het een heel oude samenzweringstheorie is, blijft het verschijnen en trends op sociale media wanneer iemand het voor de eerste keer ontdekt en begint te graven erin. In de afgelopen jaren hebben velen op Twitter toegegeven dat dit een van hun favoriete samenzweringstheorieën voor beroemdheden is.

Deze samenzweringstheorie heeft opnieuw stoom gekregen, aangezien een paar video’s die erin graven de afgelopen weken viraal zijn gegaan. Trending op TikTok, de samenzwering heeft ervoor gezorgd dat de vraag weer opduikt. Is Avril Lavigne dood?

Avril Lavigne
Avril Lavigne – YouTube

Is Avril Lavigne dood? Samenzweringstheorie duikt weer op

Veel fans vermoeden dat Avril Lavigne zelfmoord pleegde kort na de succesvolle release van haar album getiteld, Laten gaan. Sommigen hebben vastgesteld dat de zangeres hoogstwaarschijnlijk in september 2003 stierf. Het bleek dat de zangeres een vriend had met wie ze heel dichtbij was. Zij en de jongeman stopten abrupt met vrienden zijn. Later schreef hij dat september 2003 een moeilijke tijd was en dat de dingen nooit meer konden worden zoals ze waren. Fans geloven dat Avril in september 2003 stierf en dat hij daarom plotseling geen vrienden meer met haar was omdat hij niet echt bevriend was met haar dubbelganger.

Volgens deze theorie wordt aangenomen dat een vrouw genaamd Melissa Vandella het leven van Avril overnam nadat ze stierf. Velen geloven dat de studio niet klaar was om de roem en rijkdom los te laten die ze wilden maken vanwege de populariteit van Avril’s muziek. Haar dood was dus ongelegen voor de studio. Om deze reden geloven fans dat ze haar dood verborgen hebben gehouden en dat Melissa Vandella het overnam. Tot op heden geloven veel fans dat Avril dood is en dat er nu een dubbelganger is die haar leven leidt.

Waarom geloof je niet dat ze nog steeds zichzelf is?

Blijkt dat er veel kleine details zijn die de wereld ervan hebben overtuigd dat Avril niet langer zichzelf is. Om te beginnen waren er opvallende verschillen in haar uiterlijk voor en na september 2003. Deze verschillen omvatten de rondingen van haar ogen, haar lengte, haar haarkleur en zelfs de plaatsing van schoonheidstekens op haar armen. Tijdens een fotoshoot schreef de zangeres “Melissa” op haar hoofd. Evenzo geloven fans dat er subliminale berichten in zaten Onder mijn huid die deze samenzweringstheorie ook ondersteunden.

Avril Lavigne is zelf op de hoogte van de complottheorie. Ze heeft meerdere keren ontkend dat ze dood was en werd vervangen door een dubbele lijk. Het spreekt echter voor zich dat het onwaarschijnlijk is dat ze zal toegeven dat de theorie waar was, zelfs als het waar was. Dus haar ontkennen dat het waar is, houdt niet veel steek voor degenen die geloven dat het waar is.

Nu zijn er enkele fans die erop wijzen dat Avril Lavigne erg jong was. Deze fans beweren dat de puberteit alle veranderingen kan verklaren. Tussen puberteit en opgroeien denken sommige fans dat het niet meer is dan een bizarre theorie. Wat denk je? Zou Avril Lavigne dood kunnen zijn? Deel uw mening in de opmerkingen.

Laatste berichten door Trisha Faulkner (alles zien)LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in