Irate Philly Dunkin’ Donuts-klant hekelt werknemers in virale TikTok-video

0
109


Video van een woedende Dunkin’ Donuts-klant die werknemers in een winkel in Philadelphia uitscheldt, ging viraal op TikTok.

De video gepost door Alexis Isabel (@lexxxiiiig) op dinsdag 30 augustus toont de niet-geïdentificeerde vrouw kritiek op het personeel en eist ze donuts, voordat ze een racistische opmerking schreeuwt.

Een woordvoerder van de politie van Philadelphia zei tegen Daily Voice dat ze “dit zouden onderzoeken”.

“Ik ga ISIS op je reet bellen”, roept de vrouw naar de medewerker achter de kassa. Ze zegt dan tegen hen: “Ik wil het contant hebben”, met betrekking tot haar bestelling, en vraagt: “Waar is de f***ing-bon?” ‘Ik heb ze betaald. Ze zijn van mij,’ gaat de vrouw verder. “Ik wil nu een dozijn verdomde donuts.”

De video was op vrijdag 2 september meer dan 17 miljoen keer bekeken.

Het eenzijdige argument gaat door, waarbij de vrouw dreigde de politie te bellen voordat ze zei: “Je komt op het verdomde nieuws!” Seconden later gooit ze haar bankkaart op de balie, die naast de kassa valt. De vrouw beveelt vervolgens boos de arbeiders om haar kaart op te halen.

“Ik zei: haal mijn Bank of America-kaart op, het is precies daar.” “Ik ga nergens heen, teef”, reageert ze schijnbaar op een werkster. “Je zuigt mijn lul!”

De clip van twee minuten eindigt met de vrouw die haar telefoon tevoorschijn haalt en naar verluidt de politie belt.

Alexis Isabel, die zes maanden zwanger is, beweert dat zij de enige andere persoon in de winkel was die iets zei. Nadat ze dat deed, begon ze met opnemen.

“Ik noemde haar een racist, ik vroeg haar te stoppen, en ze begon gewoon te schreeuwen, te vloeken en te escaleren”, zegt ze in een vervolgvideo.

“Ik ben erg zwanger, dus ik wilde niet dat het nog meer escaleerde, want je weet nooit waar iemand toe in staat is.”

Alexis Isabel zegt dat ze de politie heeft gebeld, maar niet meteen wist of de vrouw was gearresteerd en/of aangeklaagd.

“Dit is Philly, dus er valt veel grotere vis te bakken dan ik de politie bel en zeg dat deze dame bij Dunkin’ Donuts gek wordt.”

Bekijk de ontmoeting hier en de vervolgvideo van Alexis Isabel hier.

Klik hier om Daily Voice Bucks te volgen en gratis nieuwsupdates te ontvangen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in