Inzichten in het Tik Tok-publiek

0
17


Vijf jaar nadat het voor het eerst werd gelanceerd, heeft het op video’s delen gerichte sociale netwerk TikTok de wereld stormenderhand veroverd.

Meer dan 2 miljard keer gedownload door gebruikers in 150 landen, stroomden mensen massaal naar de mobiele app die hen een stroom van algoritmisch geselecteerde korte video’s presenteert vol met muziek, dans, kookdemo’s en andere korte stukjes door de gebruiker gemaakt entertainment.

Voor dit rapport heeft DISQO 39.452 volwassen consumenten in de Verenigde Staten ondervraagd met als doel een beter inzicht te krijgen in het gebruik van TikTok en de houding van de consument, met name over merkadvertenties op het socialemediaplatform, waaronder:

  • Hoe varieert het gebruik van TikTok tussen demografische groepen?
  • Wat vinden TikTok-gebruikers van de inspanningen om hen op het platform te promoten?
  • Welke acties ondernemen TikTok-gebruikers na het bekijken van merkvideo’s en hoe past dat in de consumentenmarketingtrechter?

Bezoek Digital Marketing Depot om te downloaden TikTok is dat alles … en een zak met clips. Inzichten in het TikTok-publieke van DISQO.


Nieuw op zoekmachineland

Over de auteur

Digitaal marketingdepot

Digital Marketing Depot is een informatiecentrum voor digitale marketingstrategieën en -tactieken. We bieden gehoste whitepapers en e-books, origineel onderzoek en webcasts over digitale marketingonderwerpen — van advertenties tot analyses, SEO- en PPC-campagnebeheertools tot software voor beheer van sociale media, e-commerce tot e-mailmarketing en nog veel meer over internetmarketing. Digital Marketing Depot is een divisie van Third Door Media, uitgever van Search Engine Land, MarTech en producent van de conferentiereeksen Search Marketing Expo en MarTech. Bezoek ons ​​op http://digitalmarketingdepot.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in