Internetcultuur, makers en nieuws

0
29


De TikTok-gemeenschap rouwt om de Canadese maker Megha Thakur, die helaas op 24 november op 21-jarige leeftijd is overleden bij een vermeend auto-ongeluk.

Megha, een student aan de Western University, kreeg meer dan 900.000 volgers voor het plaatsen van inspirerende inhoud die gericht was op positiviteit van het lichaam en zelfvertrouwen.

Op 28 november deelden Megha’s ouders het nieuws van haar overlijden via Instagram.

“Megha was een zelfverzekerde en onafhankelijke jonge vrouw. Ze zal zeer gemist worden. Ze hield van haar fans en had gewild dat je op de hoogte was van haar overlijden. Op dit moment vragen we uw zegeningen voor Megha. Je gedachten en gebeden zullen bij haar zijn op haar verdere reis”, schreven ze.

Megha’s plotselinge dood heeft geleid tot massale reacties van fans en mede-influencers.

“Megha Thakur is geslaagd, ze was een van mijn favoriete influencers op IG, ze was heel open en transparant over hoe ze zich voelde en ze was een pleitbezorger voor meisjes die het gevoel hadden dat ze te mager waren en ze hielp me met mijn zelfvertrouwen,” een fan tweette.

In een video over haar overlijden zei maker Monica Sharma dat Megha “zo anders en geweldig” was.

‘Ze is zo grappig. Ze is zo zelfverzekerd. Het zorgde ervoor dat ik op slag verliefd op haar werd. Bedankt dat je ons aan het lachen hebt gemaakt’, schreef Monica in de reacties.

Beauty-influencer Glamzilla, alias Stephanie Valentine, reageerde op het Instagram-bericht waarin Megha’s dood werd aangekondigd en schreef: “Mijn liefste Megha, dit is absoluut verwoestend. Stuur je familie zoveel liefde. Ik ben echt bedroefd door het verlies van een creatief genie.”

Instagram / @meghaminnd

Journalist en influencer Daisy Maldonado merkte op: “Megha wist hoeveel kracht ze had in de influencer-ruimte en hoeveel vrouwen naar haar opkeken, vertelde ik haar de hele tijd. we hebben te vroeg een engel verloren. Ik houd jou en je familie in mijn gedachten ❤️”.

Instagram / @meghaminnd

Er zijn geen verdere details over het overlijden van Megha vrijgegeven. Haar vertrouwen en inspiratie zal enorm gemist worden.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in