Instagram lost geluidsprobleem op dat TikTok-export belemmerde

0
119


Instagram heeft een recente bug opgelost die het geluid verwijderde van Reels-videoclips die waren gedownload van het bewerkingsscherm. De bug had gevolgen voor iOS-gebruikers en was schadelijk voor makers die Reels gebruiken als een filmtool en vervolgens exporteren naar andere platforms, zoals TikTok.

Na De rand een verhaal over het probleem publiceerde, nam Seine Kim, een woordvoerder van het moederbedrijf van Instagram, Meta, contact op om te zeggen dat de verandering niet opzettelijk was en zou worden opgelost. Kim zei vandaag dat het probleem is opgelost in een update van Instagram die vrijdag is uitgebracht.

Het probleem lijkt te zijn opgelost op mijn eigen iPhone. In een test vanmiddag kon ik een clip downloaden van de Instagram-rollen, compleet met geluid, hetzelfde als vóór de bug. Deze oplossing helpt makers, inclusief degenen die op De randomzeil de slechte bewerkingsfuncties van TikTok door functies zoals groen scherm in Reels te gebruiken voor gebruik in video’s die naar andere platforms gaan.

TikTok en Instagram zijn verwikkeld in een strijd om korte video-overheersing, maar Instagram heeft voorlopig een aantal van zijn agressievere TikTok-achtige functies moeten terugdraaien. Deze glitch is misschien een ongelukkig ongeluk geweest, maar het is ook een teken dat TikTok zijn bewerkingstools moet opvoeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in