Instagram-beïnvloeder Sumner Stroh beweert dat Adam Levine zijn vrouw Behati Prinsloo heeft bedrogen

0
139


Maroon 5-zanger Adam Levine, 43, is beschuldigd van vreemdgaan met zijn zwangere vrouw, Behati Prinsloo. Een Instagram-beïnvloeder en -model, Sumner Stroh, 23, heeft hetzelfde beweerd in een TikTok-video die sindsdien viraal is gegaan.

In de tussentijd, Mensen magazine bevestigde dat Adam Levine en Victoria’s Secret-model en zijn vrouw, Behati Prinsloo, hebben aangekondigd dat ze hun derde baby verwachten. Het stel stapte in 2014 in het huwelijksbootje en heeft twee dochters.

Nu de ‘affaire’: Stroh plaatste een video op TikTok en beweerde dat ze, “in wezen”, “een affaire had met een man die getrouwd is met een Victoria’s Secret-model”.

“Destijds was ik jong, naïef en, eerlijk gezegd, ik voel me uitgebuit”, zei ze.

Maandag plaatste ze de video waarin ze beweerde dat de twee een jaar met elkaar hebben gedate, maar er is geen sprake van een specifieke datum.

Ze noemde de naam van de zangeres echter niet in de video. Maar toen onthulden de screenshots het allemaal.

In de video deelde Stroh ook een paar screenshots van haar Instagram DM-uitwisselingen met Adam. De screenshots maakten duidelijk dat de DM’s afkomstig waren van het geverifieerde Instagram-account van Adam Levine. Als de screenshots iets zijn, werden er flirterige berichten uitgewisseld tussen de twee.

“Ik wilde nooit naar voren komen, want ik ken natuurlijk de implicaties die komen kijken bij wat ik doe, geld verdienen zoals ik dat doe als Instagram-model. Ik ken de stereotypen. Ik had wat screenshots roekeloos naar een paar vrienden gestuurd en een van hen had geprobeerd te verkopen aan een roddelblad. Dus hier ben ik’, zei ze in de video.

De video ging viraal op TikTok en werd binnen 10 uur 7,5 miljoen keer bekeken.

Ze heeft ook duidelijk gemaakt dat ze in dit scenario niet het slachtoffer speelt. “Ik probeerde op geen enkele manier sympathie te krijgen. En ik besef heel goed dat ik hier niet het slachtoffer van ben. Ik ben niet degene die hier echt gewond raakt’, deelde ze in een andere video.

Hoe zit het met de naam van de baby? Stroh heeft ook een screenshot gedeeld van Adam die haar vertelt dat hij hun derde kind naar haar wil vernoemen. Hij wil het kind ‘Sumner’ noemen als het een jongen is.

Vanaf nu heeft Adam niet gereageerd op de claims.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in