Influencer, TikTok en sociale media Bella Poarch lijdt aan gênante mislukkingen op live televisie

0
80


Bella Poarch is erg populair op TikTok en YouTube, maar dat betekent niet dat ze immuun is voor het maken van fouten op live televisie. Poarch verscheen op 11 augustus in de aflevering van G4’s Name Your Price, slechts een dag voordat haar nieuwe EP, Dolls, werd uitgebracht.

Het uitgangspunt van de spelshow is om de prijzen van verschillende bijzondere items te raden. In één segment in een aflevering werd echter geraden wat objecten waren, op basis van close-upbeelden. Tijdens deze ronde verknoeide Poarch en de uitkomst was hilarisch.

Influencer, TikTok en sociale media Bella Poarch lijdt aan gênante mislukkingen op live televisie

Hasan Piker raadde “Play-Doh” uit de meerkeuzemogelijkheden. Toen hem werd verteld dat hij ongelijk had, zoemde Poarch binnen. Ze raadde toen ‘Play-Doh’, het antwoord dat zojuist werd uitgesloten. Toen barstte het gelach los in de G4-studio toen Poarch zich realiseerde dat ze het verprutst had.

Piker lobbyde toen voor haar om een ​​tweede gok te krijgen, en gastheer AustinShow was het daarmee eens. De “Build a B-“-zanger, die meer dan 91 miljoen TikTok-volgers heeft, raadde toen “Sea Creature”, het juiste antwoord. Het volledige beeld onthulde dat het een vreemd uitziend waterdier was dat AustinShow omschreef als een ‘zeepenis’.

Meer dan 99.000 mensen hebben het grappige moment op TikTok gezien, naast de ongeveer 500.000 mensen die de aflevering hebben bekeken via de Twitch- en YouTube-kanalen van AustinShow en G4 TV. Poarch had tijdelijk een tegenslag toen de Name Your Price-aflevering werd gezegd en gedaan, maar ze liep uiteindelijk zegevierend weg.

Afgezien van haar verschijning in een spelshow, heeft Poarch zojuist de Dolls EP uitgebracht. Dit bevat nummers als ‘Build a B—’, ‘Dolls’ en de Sub Urban-samenwerking ‘INFERNO’. Het bevat ook “Living Hell”, een zeer persoonlijk nummer dat de Filipijns-Amerikaanse popster onthulde en geïnspireerd was door haar gewelddadige jeugd.

Wat Name Your Price betreft, seizoen 2 loopt nog steeds. Nieuwe afleveringen worden op donderdag om 17.00 uur ET uitgezonden op het Twitch-kanaal van AustinShow en de Twitch- en YouTube-kanalen van G4. Op YouTube kun je eerdere afleveringen bekijken. Je kunt ook herhalingen bekijken op het kabelkanaal van G4 en livestreaming-hubs zoals G4 Select, het Pluto-tv-kanaal van het netwerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in