Indeed debuteert op TikTok om generatie Z en millennials te helpen hun droombaan te vinden

0
114


Indeed is een samenwerking aangegaan met TikTok om een ​​campagne van zes maanden te lanceren die millennials en Gen Z-werkzoekenden in Singapore toegang geeft tot beschikbare vacatures. De vacaturesite lanceerde ook een TikTok-kanaal om tegemoet te komen aan de toenemende behoeften en verwachtingen van Gen Z’s en millennials op de arbeidsmarkt.

Met de titel “You Better Work, Boss”, moedigt de belangrijkste boodschap van de campagne jonge werkzoekenden aan om hun droombaan te ontdekken en te solliciteren via de “naadloze” en “gebruiksvriendelijke” zoekoptie van Indeed.

De campagne werd geleid door onderzoeksresultaten die de veranderende relatie tussen millennials en generatie Z’s en werk onthullen omdat ze van werkgevers verwachten dat ze er alles aan doen om hun werknemers aan te trekken en te behouden. inderdaad verteld MARKETING-INTERACTIEF dat het ook een trend vond bij werkzoekenden en werkgevers die zichzelf en hun vaardigheden op TikTok promoten om optredens en banen te zoeken.

“Video’s die bepaalde vaardigheden belichten, zoals coderen of zelfs make-up en persoonlijke verzorging, worden goed ontvangen op het platform. Gen Z is een groep die zeer expressief is op sociale platforms en TikTok is hun ‘go-to’ om hun mening te uiten We wilden inspelen op deze trend en tegemoet komen aan Gen Z en hen helpen bij het verkennen van vacatures met onze naadloze en gebruiksvriendelijke zoekopties op het platform”, legt de woordvoerder van Indeed uit.

Het nieuwe TikTok-kanaal van Indeed zal diverse inhoud bevatten over verschillende trending kwesties zoals geestelijke gezondheid en het herkennen van werkstress. De eerste content wordt geproduceerd door lokale TikTok-influencers zoals @jamielimyy, @ianjeevan en @ainlovescode.

Indeed is van plan om samen te werken met de influencers om een ​​serie “A Day in the Life of” te produceren, die laat zien hoe sommige beroepen werken, gesprekken over hoe je je kunt voorbereiden op de arbeidsmarkt en nieuwe banen. Het kanaal duikt ook in de toekomst van werk en wat het zal veranderen voor de jongere generaties.

Nishita Lalvani, marketingdirecteur van Indeed India en SEA, zei: “We willen de ambities ondersteunen van Gen Z en Millennials, die binnenkort een groot deel van het personeelsbestand zullen uitmaken. Ze hebben een carrière van 50 tot 60 jaar voor de boeg en we voorzien de noodzaak om deze groep werknemers te helpen bij het navigeren door de banensector, terwijl ze trouw blijven aan hun overtuigingen.

Gen Z-werknemers geven prioriteit aan een positieve balans tussen werk en privé. Ze zoeken een werkomgeving die empathisch en divers is, leermogelijkheden biedt en aansluit bij hun kernwaarden. “Het nieuwe TikTok-kanaal van Indeed is bedoeld om de kloof tussen Gen Z en PMET-werkgevers te overbruggen en iedereen te helpen een gemeenschappelijke basis te vinden waar bedrijven en werknemers samen kunnen gedijen”, aldus Lalvani.

Gerelateerde artikelen:
Vacatures in de SG-marketingindustrie verdubbelen ten opzichte van pre-pandemische niveaus
De vraag naar tech-gerelateerde banen bereikte een recordhoogte in SG, aangezien het aantal vacatures met 76% steeg, zegt Indeed
SG meldt inderdaad een toename van het aantal zoekopdrachten naar banen die inhoud creëren te midden van COVID-19

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in