In Neutrogena’s TikTok reality-datingshow

0
46


“Het zou een totaal gemiste kans zijn geweest als iemand als Boman en deze andere makers – als dit hun brood en boter is – ons niet zouden helpen met dat script”, zei Herren. “Bij het werken met influencers, vooral op TikTok, als het heel duidelijk is dat dit niet iets is dat ze normaal gesproken zouden zeggen of doen, zal het gewoon niet optreden of resoneren met het publiek.”

TikTok-gebruikers van hun kant hebben de serie gretig omarmd. Twee teaservideo’s met previews van “Hydro House” werden respectievelijk 9,7 miljoen en 10,7 miljoen keer bekeken, en de zeven afleveringen van de serie werden samen meer dan 25,7 miljoen keer bekeken. Neutrogena kreeg ook duizenden nieuwe TikTok-volgers gedurende de twee weken dat het merk afleveringen op zijn kanaal uitbracht, zei een woordvoerder van het merk.

Maar de meest opvallende maatstaf voor het succes van de campagne voor Herren is de overweldigend positieve reactie die Neutrogena heeft ontvangen van TikTok-gebruikers in reacties op elk van de video’s, waarvan velen zeiden dat ze genoten van de verschillende afleveringen ondanks dat ze wisten dat het advertenties waren. “Dit is de eerste keer dat ik vrijwillig naar een advertentie kijk!” gebruiker @jaybaebay heeft gereageerd op een van de trailers van de serie. Op een andere video kreeg de opmerking van @hellenkellers0nlyfanz “nu is dit een advertentie” meer dan 19.000 likes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in