Ik werd gedumpt door een vriend vanwege mijn Halloween-kostuum – OutKick

0
45


Het is een slechte tijd van het jaar voor onzekere vriendjes.

De Britse TikTok-ster Pia Blossom onthulde vorige week dat ze werd gedumpt door een vriend nadat ze had gefeest in een sletterig Playboy-konijntjeskostuum om het te ruilen met een man die een eierkostuum droeg.

Jongens, het betekent niet dat ze met die man naar bed is geweest. Het is Halloween. Het gaat te gek worden daarbuiten. Of je overwint de onzekerheden die gepaard gaan met je vriendin die als een bloederig, sletterig konijntje gaat, of je moet een wandeling maken.

In het geval van Blossom heeft haar vriend haar tegen het einde van de nacht gedumpt.

TikTok gedumpt door vriendje Halloweenkostuum
TikTok-ster Pia Blossom zegt dat ze op Halloween werd gedumpt nadat ze zich had verkleed in een Playboy-konijnenkostuum, maar werd ervan beschuldigd met een andere man te hebben geslapen nadat ze had geruild voor zijn eierkostuum. / TikTok

Laat het konijnenkostuum een ​​deel van Blossom’s buit zien? Ja, maar het zelf-beschreven “plus-size model” deed gewoon haar plicht om de wereldwijde feestdag op te fleuren.

“Mijn kersverse vriendje was op zoek naar een uitnodiging voor dit avondje uit, maar ik ging alleen uit met twee meisjes”, legt Blossom uit in haar TikTok-video. “Ik negeerde zijn hints omdat het gewoon raar zou zijn geweest, maar toen ik postte [the costume] op mijn Instagram voordat hij uitging, sms’te hij me en zei: ‘Draag je dat echt buiten? Ik kan je hele kont zien.’”

“Ik heb zoiets van, ‘ik weet het, het is geweldig.'”

Uiteindelijk belandde mevrouw Blossom in een club en kwam ze een man tegen die een eierkostuum droeg. Het klikte tussen de twee en ze belandde in het kostuum na een onderhandelde afweging.

“Ik deed het eierkostuum letterlijk over de bovenkant en haalde mijn turnpakje er vanonder uit. Ik dacht ten onrechte dat mijn vriend dit geweldig zou vinden, want nu heb ik geen tieten en geen billen [showing]’, merkte Bloesem op.

Toen dumpte ze wat Instagram Story-inhoud met vers eikostuum. Haar belachelijke vriendje werd gek en dumpte haar.

“Hij zei: ‘Van wie is dat kostuum?'”, herinnert Blossom zich. ‘Ik zei: ‘Ik weet het niet, ik dacht dat je het leuk zou vinden! Je kunt mijn borsten of mijn kont niet meer zien – ik ben een ei.”

Dat was het.

Het vriendje van de dramakoningin heeft haar gedumpt en nu is ze een TikTok-sensatie die bijna negen miljoen views heeft verzameld.

Jongens, je moet begrijpen wat Halloween betekent voor extraverte vrouwen. Ze gaan als sletterige verpleegsters. Ze gaan als sletterige padvindersroedelleiders. Ze gaan achter de blauwe staan ​​en verkleden zich als sletterige politieagenten die overtreders in de boeien willen slaan.

Zorg ervoor dat je deze Halloween-risico-evaluatievragen over relatieonzekerheid beantwoordt

  1. Ga je met deze vrouw trouwen?
  2. Zou je bereid zijn de helft van je 401k te riskeren voor deze vrouw?
  3. Heeft deze vrouw een strafblad?
  4. Zie ik mezelf met deze vrouw tijdens de kerst?
  5. Laat deze vrouw me 36 spelen met de jongens nadat ik heb beweerd dat het maar 18 wordt?
  6. Hoe reageert deze vrouw als ze begint met het maken van panty-droppershots?

Bro, waarom moet ze naar de club als een sletterige autocoureur?

Omdat ze bedraad zijn om aandacht nodig te hebben.

Bro, ik geef haar aandacht! Tonnen ervan!!

Jongens, stop met relaties als je een mentale puinhoop bent over vriendinnen en Halloween. Er is geen manier waarop een huwelijk zal werken als je je vriendin niet kunt vertrouwen nadat ze op dat sletterige dienstmeisjeskostuum heeft geslagen.

Als je haar kunt vertellen voorzichtig te zijn, een geweldige tijd te hebben en te sms’en als ze een lift nodig heeft, dan ben je misschien klaar voor het huwelijk. Als ze op een fatsoenlijk uur thuiskomt met een lichte buzz en haar sletterige lippenstift geen puinhoop is, is de kans groot dat ze niet de helft van je 401k en de SUV zal nemen.

Met dit type vrouw wil je trouwen.

De tijd raakt op. Doe die evaluaties. Het wordt een zware week voor de onzekeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in