‘Ik weet niet waarom mensen hier een hekel aan hebben’

0
14


Door het slaaparrangement van een stel heeft TikTokers het over de ongebruikelijke opzet.

Moet je nu een huis kopen? Wat u moet weten over het krijgen van een hypotheek nu de tarieven stijgen

TikToker @carsynvsoto plaatste een rondleiding door haar slaapkamer en de slaapkamer van haar vriend. Nee, ze wonen niet in aparte huizen. Het paar woonde samen, maar wilde elk hun eigen toevluchtsoord thuis. Het perfecte compromis was om aparte slaapkamers te hebben.

Zie dit kleine appartement in New York in één dag een indrukwekkend herontwerp krijgen met een budget van $ 1.000:

“Als jij en je vriend eindelijk gaan samenwonen en je aparte kamers wilt, zodat je nog steeds je eigen ruimte kunt hebben en kunt inrichten zoals je wilt”, luidde het bijschrift.

De video toonde de slaapkamer van @carsynvsot vol warme neutrale kleuren, planten en een chique inrichting. Toen ging het naar de ruimte van haar vriend: een blauwe mannengrot met een andere energie.

De video verzamelde 2,7 miljoen views. Mensen in het commentaargedeelte waren enthousiast over de keuze, hoewel sommigen niet zeker wisten of hun partners er klaar voor waren.

“Ik kan niet wachten op aparte kamers. mijn partner denkt dat het uit wrok is. Ik werk eraan, heb een paar jaar voordat we een huis kopen om hem te overtuigen,’ voegde een ander eraan toe.

“Vroeger vond ik dit raar totdat ik bij de mijne introk. Meneer, ik wil dat u naar de kamer hiernaast gaat,’ voegde iemand eraan toe.

“Idk waarom mensen hier een hekel aan hebben, als jullie aparte kamers willen, dan cool! Als je één kamer wilt, ook tof!” zei een gebruiker.

“Tbh, dit is geweldig. Sleepovers in elkaars kamer maar toch je eigen ruimte krijgen!” merkte een persoon op.

“Mijn man en ik hebben aparte ruimtes om te decoreren en onszelf te zijn, terwijl we een gedeelde slaapkamer hebben om te slapen. Onze slaapkamer is saai omdat we alleen maar slapen”, antwoordde een TikToker.

Bekijk deze woonkamer die sinds de jaren ’60 niet is bijgewerkt, een modern herontwerp krijgt:

Het bericht Slaaparrangement van inwonend koppel ontbrandt gesprek op TikTok: ‘Ik weet niet waarom mensen hier een hekel aan hebben’ verscheen eerst op In The Know.

Meer van In The Know:

Er is één geheim ingrediënt dat deze chocoladekoekjes extra speciaal maakt

Luchtvaartpassagier deelt belangrijke hack voor het kiezen van de beste stoelen op een vlucht

11 herfstjurken voor bruiloftsgasten onder de $ 100 die zo prachtig zijn dat je zeker de aandacht zult trekken

De cast van ‘Everything I Know About Love’ deelt verhalen achter de schermen over binding op de set

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in