“Ik scroll gewoon de hele dag op Tiktok om eerlijk te zijn” – Gauff op US Open prep

0
83


Coco Gauff liet zien dat ze gewoon een tiener is, ondanks dat ze een van de beste tennissers ter wereld is.

Na haar wedstrijd tegen Shuai Zhang gaf Gauff toe dat ze heel weinig buiten tennis doet en haar dagen doorbrengt met scrollen op TikTok. Het is een razend populaire app onder de jongere generatie, maar Gauff zou haar schermtijd graag willen inkorten. Ze heeft het geprobeerd, maar faalde meestal:

“Ik scrol de hele dag gewoon op Tiktok, om eerlijk te zijn en ik stel graag schermtijd voor mezelf in, maar ik heb elke keer het wachtwoord ingevoerd, dus ik heb het niet gevolgd.”

Over de wedstrijd zelf voegde Gauff toe:


“Ik ben super blij met hoe ik heb gespeeld. Het was mentaal en fysiek een zware wedstrijd. Maar ik denk dat dat laat zien dat alle trainingen samenkomen. Ik bedoel, er zijn dagen dat je een goed gevoel hebt over een schot, en er zijn dagen dat je niet doen. Dan ga je terug en repareer je het.’

=https://twitter.com/usopen/status/1566547947294060544″ data-service=”twitter”>LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in