Ik heb TikTok’s voedselkleuring LipStain-truc geprobeerd – en ik ben een beetje geobsedeerd

0
128


Mijn dochter en ik kijken graag naar beauty-hacks en -trucs en vinden make-up die niet duur is, maar werkt als een miljoen dollar. Dus toen we schoonheidsbeïnvloeders op TikTok zagen die hun eigen lipvlek maakten met alleen een wattenstaafje en voedselkleuring, moesten we het proberen.

Ik moet vermelden dat sommige mensen opmerkten dat het gebruik van voedselkleuring op je lippen misschien niet veilig is, ook al is het voedselveilig. Ik heb ook de neiging om naar een slechte plek te gaan als ik te veel M&M’s eet en ik geef de kleurstof de schuld, omdat het een van de weinige dingen is die ik eet met kunstmatige kleurstoffen erin. (Ik weet zeker dat het niet het feit is dat ik er twee pond in één keer eet.) Daarom ging ik voor een voedselkleuring zonder kunstmatige kleurstoffen in de hoop op hetzelfde resultaat – en ik kreeg het.

Nadat ik het bij de plaatselijke supermarkt had opgehaald, spoot ik alleen wat rode kleurstof op een wattenstaafje en wreef het heen en weer over mijn lippen, net zoals ze op TikTok zeiden. Nadat je de kleur over je hele lippen hebt gekregen, veeg je het extra weg en dat is alles.

En eerlijk gezegd was ik enthousiast over de resultaten. Ik zal deze methode zeker gebruiken om mijn lippen in de toekomst veel meer op te leuken en dit is waarom:

Ik ben 47 en als ik kleur op mijn lippen aanbreng, kan ik er ouder uitzien, omdat het de neiging heeft om in mijn fijne lijntjes te bloeden. Dit bloedde helemaal niet. Het ging mooi en gelijkmatig aan en na het wegvegen van het overtollige bleef het volledig op zijn plaats en werd het niet cakey of droogde het mijn lippen uit.

Het ging nergens over. Onmiddellijk nadat je de kleurstof hebt aangebracht, moet je een tissue nemen en het overtollige verwijderen, wat ik deed. Nadat je dat hebt gedaan, gaat het nergens anders over. Geen glas, niet je kleren, niet de lip of wang van iemand anders.

Het ziet er geweldig uit met nog een glans erover. Nadat ik de kleur had die ik wilde, besloot ik om te zien hoe het eruit zou zien met mijn normale glans erover. Ik hield van de manier waarop het eruit zag, en de lipgloss smeerde de kleur eronder helemaal niet uit.

Het is goedkoop en gemakkelijk. Twee van mijn favoriete dingen, wat kan ik zeggen? Ik weet dat ik hierin niet de enige ben.

Het is leuk om wat kleuren te mengen en ook verschillende tinten te proberen. U kunt uw kleur aanpassen en experimenteren. Als je het rood wat afgezwakt wilt hebben, kun je een paar druppels geel toevoegen om een ​​meer perzikkleurige kleur te krijgen.

Het blijft langer zitten dan andere lipvlekken – maar niet te lang. Dit bleef bijna de hele dag op mijn lippen zonder dat ik het opnieuw hoefde aan te brengen. Het kwam er heel gemakkelijk af met wat vaseline, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je voor altijd vlekken op je lippen hebt.

Er was letterlijk geen smaak of geur, een van de dingen die ik niet leuk vind aan traditionele lippenstift. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het smeren van uw tanden, want als het eenmaal op zijn plaats zit, beweegt het niet.

Het is ook een heel echte rode tint, die ik altijd al een probleem heb gehad om te vinden. Om de een of andere reden worden rode tinten altijd roze zodra ik ze aantrek. Misschien komt het door mijn blanke huid, maar het betekent Ik heb nog nooit een rode lip kunnen rocken. Ik heb letterlijk vijf kleuren geprobeerd voor mijn schoolbal op de middelbare school, en ze werden allemaal roze op me.

Hier is een foto van de gewone voedselkleuring op mijn lippen en een foto met een heldere glans erover. Ziet eruit als een gewone lipvlek, vind je niet?

Het enige nadeel hiervan is dat je niet echt een fles kleurstof en wattenstaafje kunt nemen en deze veilig in je tas kunt opbergen. Het kan lekken, alles bevlekken en het is niet bepaald de beste manier om lipkleur opnieuw aan te brengen. U kunt echter lege lipgloss-tubes krijgen, of een van uw oude met een rietje borstel schoonmaken en er wat kleurstof in spuiten voor bewaring. Dat ben ik van plan te doen. Het kostte me meer dan vier decennia, maar dankzij TikTok heb ik eindelijk het perfecte rood gevonden.

Katie Bingham-Smith is een fulltime freelance schrijver die in Maine woont met haar drie tieners en twee eenden. Als ze niet aan het schrijven is, geeft ze waarschijnlijk te veel geld online uit en drinkt ze Coke Zero.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in