Ik heb TikTok’s Double-Bun Claw-Clip Hack op fijn haar geprobeerd

0
10


tiktok dubbel broodje hack-editor experiment

De afgelopen maanden heb ik gemerkt dat mijn haar een stuk dunner aanvoelde dan normaal. Ik weet niet zeker of het stress is, mijn dieet of gewoon het leven in het algemeen, maar het is iets geworden waar ik constant aan denk. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn haar te laten groeien of probeer haarhacks die mijn haar er voller uit laten zien, en ik kwam onlangs een hack tegen die mijn haarspel ten goede heeft veranderd.

De meesten van ons weten inmiddels dat TikTok een schat aan informatie is als het gaat om schoonheidstips en -trucs, maar soms is het moeilijk om de winnaars en de verliezers te doorgronden. Ik heb er een paar uitgeprobeerd die niet eens het vermelden waard zijn, maar mijn laatste TikTok-vondst is “schreeuw het van de daken” waardig.

In de video toont TikTok-gebruiker Alyssa Williams de beste klauwclipstijl voor dun, fijn of kort haar. In plaats van haar haar rechtstreeks in een clip te trekken, trekt Williams het in twee minibroodjes voordat ze ze vastzetten met een klauwclip. En de resultaten zijn pure magie.

Ik vertrouw sterk op klauwclips en ik vind het geweldig dat ze door sommige van mijn favoriete influencers en beroemdheden als “in” worden beschouwd. Ze zijn gemakkelijk te dragen en de perfecte manier om vuil haar te verbergen en er toch modieus uit te zien.

In het verleden, toen ik kapsels met klauwclips droeg, verzamelde ik mijn haar in een paardenstaart aan de basis van mijn nek met mijn handen, en draaide het haar dan omhoog in een faux french twist. Het zag er van voren en van achteren prachtig uit, maar naarmate mijn haar dunner is geworden, heb ik gemerkt dat de stijl geen volume meer heeft.

tiktok dubbel broodje hack-editor experiment

Om Williams’ hack voor mezelf te testen, had ik alleen een klauwclip en twee haarelastiekjes nodig. Omdat mijn haar aan de dunne kant is (en ik wist dat mijn twee knotjes klein zouden zijn), gebruikte ik de Scünci-elastiekjes van gemengde grootte ($ 4) in plaats van haarelastiekjes van normale grootte. Ik begon met het verdelen van mijn haar in twee secties, alsof ik het in een half-omhoog, half-omlaag kapsel zou doen. Ik nam toen het bovenste gedeelte en trok het omhoog in een paardenstaart voordat ik er een haarband omheen maakte om een ​​​​miniknot te vormen, waarbij ik het uiteinde van de knot wegliet.

Vervolgens deed ik hetzelfde met de onderste helft van mijn haar en maakte de knot direct onder de eerste vast. Als het een beetje ingewikkeld klinkt, maak je geen zorgen – het is gemakkelijk onder de knie te krijgen als je het eenmaal op video hebt gezien. Om alles af te maken, heb ik mijn haar vastgezet met mijn klauwclip, en ervoor gezorgd dat beide broodjes die ik heb gemaakt uit de bovenkant knalden. Het eindresultaat zag er nog beter uit dan ik dacht: een chique stijl met veel volume.

tiktok dubbel broodje hack-editor experiment

Sinds ik deze hack tegenkwam, heb ik hem met zoveel mogelijk van mijn vrienden gedeeld. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar elke keer dat ik het heb gedragen, heeft het de hele dag geduurd zonder dat ik het opnieuw hoefde te doen. Ik denk dat deze hack perfect is voor iedereen met dun, fijn of kort haar, maar ik denk dat het een beetje moeilijk zou zijn om het te bereiken op zeer lang en dik haar (tenzij je een extra grote klauwclip gebruikt). Als je de klauwclip-trend wilde proberen, maar niet zeker wist of het zou werken op je fijne of korte haar, probeer deze truc dan eens. Het duurt ongeveer een minuut om te bereiken en de uiteindelijke look is pure perfectie.

Afbeeldingsbron: POPSUGAR Photography / Renee RodriguezLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in