Ik heb TikTok’s “Can Curls”-methode geprobeerd: met foto’s

0
96


@jonathankmonroe

Waarom is het pittig #curlyhair #hairinspo #hairtok

♬ Drake Massive Open Till L8 remix – Open Till L8

TikTok is de thuisbasis van menig haarkrullende hack, en ik heb er nogal wat uitgeprobeerd. Of ik nu een schuimstaaf gebruik om perfecte, hitteloze krullen te krijgen of een “flip and clip”-methode probeer om mijn aan de lucht gedroogd haar volume te geven, ik ben altijd op zoek naar nieuwe en inventieve manieren om mijn haar te stylen. Toen ik zag dat de hashtag #cancurls trending was op het platform, ging ik ervan uit dat ik mensen zou zien die hun haar om frisdrankblikjes wikkelen in een poging een look te creëren die lijkt op wat je zou krijgen met warme of klittenbandrollers.

Wat ik echter echt zag, waren mensen die hun haar inbrachten naar binnen frisdrankblikjes en het blikje opwarmen met een föhn. TikTok-gebruiker en tv-persoonlijkheid Jonathan Monroe was de eerste die over de trend op het platform postte, en zijn resultaat, net als vele anderen, waren geweldige, veerkrachtige krullen.

Hoewel ik het voor mijn ogen zag gebeuren op mijn TikTok-feed, kon ik nog steeds niet begrijpen hoe mijn haar in een frisdrankblikje kon leiden tot de resultaten die ik zag. Ik zal niet liegen, ik had geen hoge verwachtingen dat deze hack echt voor mij zou werken, maar ik besloot toch de “can curls”-methode te proberen.

Om het zelf uit te proberen, moest ik eerst een aluminium blikje opsporen. Ik drink geen frisdrank of bier, dus het vinden van de tool om de trend te testen was uiteindelijk het moeilijkste deel van het hele proces. Na een reis naar de winkel op de hoek (en mijn vriend dwingen een cola light te drinken), had ik mijn blikje in de hand.

tiktok frisdrankblikje krullen editor experiment

Vervolgens waste ik het blikje uit omdat ik niet wilde dat mijn haar plakkerig zou worden van eventuele restanten van frisdrank. Daarna was het tijd voor producten. Mijn haar is aan de dunne kant, maar het houdt meestal een krul goed vast, dus afgezien van een beetje hittebeschermer, besloot ik er niets anders op te doen. Van daaruit verdeelde ik mijn droge haar in secties, nam een ​​klein stukje van de voorkant en stopte het in het blik. Vervolgens draaide ik het blikje naar boven en naar buiten totdat het hele stuk haar erin zat. Ik gebruikte mijn Dyson Supersonic-föhn ($ 430) om het blik ongeveer dertig seconden rechtstreeks met warmte te raken – totdat het blik bijna te heet werd om vast te houden.

tiktok frisdrankblikje krullen edtir experiment

Toen ik mijn haar uittrok, schrok ik toen ik zag dat mijn eerste proefstukje prachtig gekruld was. Toen ik het op een paar andere stukken haar uitprobeerde, ontdekte ik dat mijn resultaten vergelijkbaar waren met die van alle anderen op TikTok: veerkrachtige, glad uitziende krullen. Er waren een paar inconsistente stukken, maar over het algemeen werkte de can curl-methode ongetwijfeld.

Ondanks het feit dat ik dezelfde geweldige resultaten heb kunnen behalen als iedereen op TikTok, denk ik dat ik om een ​​paar redenen bij mijn krultang of mijn Dyson Airwrap blijf. De can curl-hack kostte nogal wat tijd om te bereiken, en ik heb niet eens mijn hele haardos gekruld. Het blikje was ook moeilijk vast te houden als het heet werd, dus als je besluit dit zelf uit te proberen, raad ik aan om zoiets als de Kiloline Professional Heat Resistant Glove ($ 5) te dragen om je handen te beschermen tegen verbranding.

Afbeeldingsbron: POPSUGAR Photography / Renee RodriguezLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in