Ik heb deze virale TikTok-waterfles gekocht, zodat jij dat niet hoeft te doen

0
62


Ik ben altijd een fan geweest van waterflessen met emotionele steun (ESWB). Ik koop mezelf een nieuwe waterfles en die staat aan mijn zijde totdat ik hem ergens kwijtraak en het proces helemaal opnieuw moet beginnen. Het is een cyclus die al jaren aan de gang is.

Vorig jaar rond deze tijd waren de waterflessen van Cirkul een ware rage op TikTok. Het is een waterfles die je laat drinken uit een tuit die aan een patroon is bevestigd om het water op smaak te brengen. Gewoon water gaat erin, gearomatiseerd water komt eruit. Koel concept.

Ik heb er nog nooit een online besteld, ik heb er zo vaak over nagedacht en het gewoon nooit gedaan. Toen vond ik een startpakket bij Walmart in Sartell en voor $ 20 was ik klaar om aan een nieuwe reis met waterflessen te beginnen. Ik ben altijd geweldig geweest in het drinken van gewoon water, maar het afgelopen jaar klikte er iets in me en ik heb plotseling alles nodig om smaak te hebben. Ik dacht dat dit de ultieme oplossing zou zijn.

De starterkit van Walmart werd geleverd met de fles en twee smaakpatronen. Ik kreeg het thuis, waste het uit en deed het smaakslokje “eilandpunch” erin. Ik ging wat drinken en wist meteen dat dit waarschijnlijk de kortste periode zou zijn die ik met een ESWB heb. Omdat je het water door de cartridge/filter moet halen om het op smaak te brengen, moet er veel gezogen worden. Ik voel me net een hamster die uit een kooifles drinkt.

De fles zelf is niet geïsoleerd. Ze maken geïsoleerde exemplaren die ze online verkopen, maar de goedkope startset is dat niet, dus je moet er constant ijs aan toevoegen of zoals warm water.

De smaaksnippers smaken goed. Ik heb op dit moment vier verschillende geprobeerd en ze lijken ongeveer 8 vullingen mee te gaan als je de smaakinstelling op 3 laat staan. (Je kunt het overal aanpassen van 0 – 9. Mijn favoriete smaak tot nu toe is de Honingcrisp appel.

Ze brengen de flessen op de markt omdat ze 84% minder plastic gebruiken en 250.000 flessen van stortplaatsen redden, maar de slokjes zijn gemaakt van plastic en het lijkt er veel op, dus ik ben niet helemaal verkocht op die stat.

Nu voor wat meer positieve punten

– Ik drink veel meer water omdat het gearomatiseerd is zonder dat ik iets hoef te mixen. Ook moet ik het sneller drinken vanwege het gebrek aan isolatie, dus het moedigt me aan om meer te drinken.

– Als je eenmaal voorbij de aanvankelijke fleszuigende beweging bent, is het echt niet zo erg. Ik voel me dom als ik het drink in het bijzijn van mensen (tenzij ik in de sportschool ben), maar het is niet zo vreselijk als de eerste keer dat ik het gebruikte.

– De smaakopties zijn divers en u kunt uw water op smaak brengen met bijna alles wat geweldig is.

Over het algemeen zou ik deze waterfles 3,5 van de 5 sterren geven. Het doet het werk dat het beloofde, het zal gewoon niet iets zijn dat ik opnieuw koop voor mijn volgende waterfles voor emotionele steun.

Achter de schermen: een WJON-nieuwsserie

St. Joseph’s op de groei!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in